VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE -
PRIS FRA -
Ring for bestilling

Juvelerne i Det Sydlige Tanzania

På denne rejse er der rig mulighed for at opleve masser af vilde dyr og smukke landskaber i Mikumi National Park, Ruaha National Park og Selous Game Reserve.

Højdepunkter på rejsen

 • Ruaha National Park – Tanzanias største nationalpark
 • Safari i enestående smuk natur med masser af vilde dyr
 • Besøg i Selous Game Reserve – Et af Afrikas største beskyttede vildtreservater på hele 55.000 km2
 • Oplev både de sydlige og østlige arter af Afrikas flora og fauna

Tag på opdagelse i det fantastiske Selous Game Reserve

Selous Game Reserve er et af de største beskyttede naturområder i Afrika og dækker et areal på ca. 55.000 km2. Den sydlige del af vildtreservatet består af statskontrolleret storvildtjagt, mens den nordlige er forbeholdt fotosafari. Her er reservatet domineret af den mægtige Rufijiflod med flere store laguner, der i tørtiden er afsnøret som søer.

Udforsk Tanzanias største nationalpark - Ruaha National Park

Efter en nylig udvidelse er Ruaha Tanzanias største nationalpark med over 20.000 km2, og således er parken nu større end Serengeti. Parken rummer mange rovdyr så som løver, leoparder, geparder, plettede, stribede hyæner og afrikanske vildhunde. Her er også en god bestand af elefanter, bøfler, giraffer og zebraer.

Flere nordlige og sydlige savannearter af træer og buske i Ruaha tiltrækker antiloper, og man kan møde sabelantilope, roanantilope, den store elandantilope og både stor og lille kuduantilope for blot at nævne nogle få af de mest markante. De mange imponerende baobabtræer, der ses i store områder af Ruaha, danner levested for bl.a. egern, papegøjer, dværgpapegøjer og 8 arter af næsehornsfugle.

Mikumi National Park

Vel er Mikumi ikke så stor som det tilgrænsende Selous reservat mod syd og Ruaha nationalparken længere mod vest, men her findes en pæn bestand af bl.a. elefanter, bøfler, giraffer, flodheste, zebraer, gnuer, hyæner og løver.

Seværdigheder på rejsen

Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I flyver fra Danmark mod Dar es Salaam i Tanzania med flyskift undervejs.

Måltider og drikkevarer er naturligvis inkluderet på den oversøiske rejse.

Dag 2: Ankomst Dar es Salaam

I lander i Dar es Salaam International Airport, hvor I bliver modtaget af jeres dygtige guide/chauffør, som kører jer videre til hotellet.

Overnatning på The Slipway Hotel inkl. morgenmad.

Dag 3: Dar es Salaam - Iringa

Om morgenen kl. 07:30 er der afgang fra hotellet med kurs mod byen Iringa. Køreturen tager ca. 6-7 timer afhængigt af trafikken, men det er en flot og afvekslende køretur, hvor man både oplever store og små landsbyer, landbrug og varierede landskaber.

Overnatning på Neema Crafts Guesthouse inkl. helpension

Dag 4-5: Iringa til Ruaha National Park

Efter en tidlig morgenmad er der afgang fra Neema Crafts Guesthouse , hvor I begynder en køretur på 2-3 timer mod Ruaha National Park. Programmet i nationalparken står på to heldags game drives samt en eftermiddag med safari til fods.

Ruaha National Park er efter en nylig udvidelse nu Tanzanias største nationalpark med over 20.000 m2, hvilket gør parken større end selve Serengeti. Det meste af året er naturen ret tør, men det kuperede terræn, de mange forskellige typer af træer og buske samt den smukke røde jord giver Ruaha sin helt egen skønhed. Parken rummer mange rovdyr, herunder løve, leopard, gepard, plettede og stribede hyæner samt afrikanske vildhunde. Derudover er der også en god bestand af elefanter, bøfler, giraffer, zebraer samt forskellige antilopearter.  

Overnatning i Mobile Camp inkl. helpension.

Dag 6-7: Ruaha til Mikumi National Park

I forlader Ruaha og tager ud på en længere køretur mod Mikumi National Park. Køreturen til nationalparken tager ca. 6 timer og undervejs serveres en medbragt frokost. Dagen afsluttes med et game drive sidst på eftermiddagen. 

Syvendedagen står på safari og I skal på to game drives, en om morgenen og en igen sidst på eftermiddagen. I mellem de to game drives er der indlagt en pause, hvor der serveres frokost tilbage i campen. Under eftermiddagens game drive gør I holdt ude i bushen, hvor I får serveret den klassiske "sundowner", mens I kan nyde de fantastiske lyde og dufte fra naturen, inden turen går tilbage til campen.

Overnatning på Mikumi Wildlife Camp inkl. helpension.

Dag 8-10: Selous Game Reserve via Ulugura bjergene

Turen går videre fra Mikumi nationalpark til Selous Game Reserve via Uluguru Moutains. Her venter jer tre skønne dage i Selous med optimale muligheder for at få masser af fantastiske oplevelser blandt vildtet. I ankommer til parken ved West Matambwe Gate og krydser derfra reservatet mod øst.

De tre dage byder på to heldags game drives samt en eftermiddag med bådsafari i reservatet.

Selous Game Reserve er opkaldt efter den britiske storvildtjæger, forfatter og kaptajn, Frederick Selous. Med et areal på 55.000 km2 er Selous væsentligt større end Danmark og et af de største beskyttede naturområder i Afrika. Reservatet rummer stort set alt det klassiske afrikanske storvildt, dog ses næsehorn meget sjældent. Til gengæld tælles der titusinder elefanter, bøfler og flodheste, derudover ses der ofte også giraffer, zebraer, gnuer og stor kuduantilope.

Overnatning på Selous Wilderness Camp inkl. helpension.

Dag 11: Selous Game Reserve - Dar es Salaam

Efter et morgen game drive, køres I tilbage til Dar es Salaam hvorfra hjemrejsen begynder.

 

Dag 12: Ankomst til Danmark

Efter et flyskift undervejs ankommer I til Danmark.

Indkvarteringer på rejsen

 
Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Dar es Salaam tur/retur
 • Alle flyskatter og afgifter
 • 1 Overnatning på The Slipway Hotel med morgenmad inkluderet
 • 1 Overnatning på Neema Crafts Guesthouse inkl. helpension
 • Safariindkvartering med alle måltider som beskrevet
 • Privat safarikørsel og aktiviteter som beskrevet
 • Engelsktalende guide, chauffør og lokale guider og rangere.
 • Alle lufthavntransfers 

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Ikke nævnte måltider
 • Drikkepenge
 • Visum til Tanzania (ca. USD 50,- pr. person). Ønskes visumassistance Dkk 1.000,- pr. person inkl. visumpris
 • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 79.- pr. person
 • Alt som ikke er nævnt under ”Prisen inkluderer”
 • Sædereservation på flyrejsen 

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Sofie Nielsen

Telefon: 63 21 43 07

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m