Balule Nature Reserve | Balule Private Reserve | Balule Camp
« Tilbage

Balule Nature Reserve

Balule Nature Reserve er hjemsted for "The Big Five" og er verdensberømt for det varierede dyre- og fugleliv. Balule Nature Reserve er en del af Greater Kruger National Park, som er betegnelsen for det samlede areal af såvel den statsejede del af parken (Kruger National Park) samt de tilstødende private reservater (herunder Balule Nature Reserve), hvor man har nedlagt de officielle hegn for at genskabe dyrenes naturlige vandringsmønster. Olifants River befinder sig midt i naturreservatet og flyder gennem ca. 20 kilometer af området.

Kruger National Park er Sydafrikas største og mest berømte nationalpark. Den er 19.633 km2 (på størrelse med Jylland) og blev grundlagt i 1926 af Paul Kruger, som var leder af Transvaal Republic. Målet var, og er, at beskytte det afrikanske dyreliv, og parken har til fulde opfyldt dette: Her er det muligt at se op til 147 forskellige arter af pattedyr, 104 forskellige krybdyr, 507 fuglearter og 1771 plantearter, blandt disse 357 træ- og buskarter.

Som et af verdens største vildtreservater er Kruger National Park uden lige, hvad angår rigdom på dyreliv. Skønt der er et omfattende netværk af veje og lejre med mulighed for overnatning, berører denne infrastruktur ikke den oprindelige natur. Næsten alle arter af Afrikas traditionelle storvildt kan ses i Sydafrikas naturparker og reservater, hvor Kruger National Park har det største udvalg. Mere end halvdelen af de 718 fuglearter, der findes i Sydafrika, kan ses i Kruger National Park, hvilket gør den til et af verdens mest interessante observationssteder for ornitologer. 

De nærmeste byer er Phalaborwa og Hoedspruit, som begge ligger ca. 1 times kørsel fra Balule River Lodge. Her ligger også de to lufthavne, som gæsterne ankommer til med fly fra Johannesburg.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m