VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 10 DAGE
PRIS FRA 20.995,- kr.

Balule River Camp & Cape Town

Oplev storslået vild natur, som indeholder alt lige fra tropiske nætter, lyden af chikader, eksotiske dufte i bushen, betagende safari oplevelser og ikke mindst verdens smukkeste by Cape Town.

Højdepunkter på rejsen

 • Oplev Sydafrikas mest kendte nationalpark Kruger
 • Bo ud til Olifant River hvor elefanterne jævnligt kommer gennem campen
 • Intim lille dansk-drevet lodge belligende i Greater Kruger Nationalpark
 • Rigt indhold af Afrikas mange spændende dyr
 • Verdens smukkeste by Cape Town
 • Den vidunderlige udsigt fra Table Mountain
 • Pingvinernes hjem Boulders Beach
 • Det fantastiske Hout Bay

9 dage fra 20.995,- kr.

Drømmer du også om safari Afrika? I Balule River Camp opfylder vi din drøm om Sydafrikas safari – og mere til! Med en perfekt beliggenhed midt i Sydafrikas bedste safariområde, en meget dedikeret stab og plads til kun 12 gæster om ugen, sørger vi for at din safarirejse bliver din bedste ferie nogensinde! Dertil tillægger vi et fantastisk ophold i Cape Town, som vil gøre dette til en uforglemmelig ferie.

På 13-dags rejsen til Balule River Camp & Cape Town, bor du til Olifant River, hvor der er masser af dyr at opleve fra dit værelses terrasse. 

Balule River Camp Ligger i Greater Kruger National Park - et vildtområde større end Jylland! Du vil opleve safariture i området, både gamedrives og en bush walk. Der vil være en heldags safari i Kruger National Park. Der er mulighed for at tilkøbe ekstra oplevelser fra campen, eller blot nyde den fantastiske beliggenhed, dase ved poolen, og betragte naturen omkring Jer.
Herefter står den på verdens smukkeste by, Cape Town.
Cape Town byder på masser af fantastiske restauranter og trendy cafeer. Her er eksperimenterende kunstnere, gode markeder og den smukt renoverede havnefront, Victoria & Alfred Waterfront, som i dag udgør byens forlystelsescentrum, med masser af butikker, hoteller og spisesteder, samtidig med at området stadig fungerer som havn.

Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Danmark - Johannsburg

Afgang fra Danmark sidst på eftermiddagen til Sydafrika via europæisk lufthavn.

Dag 2: Johannesburg - Balule River Camp

Flyet fra Europa lander tidligt om morgenen i Johannesburg. Efter et par timers ventetid flyves til den lokale lufthavn, enten Phalaborwa eller Hoedspruit, ved Kruger National Park.

Her bliver I mødt af Balules guide, som kører Jer til campen. Velkomst i campen med en dejlig frokost. Informationsmøde og afslapning i de nye omgivelser.

Dag 3: Gamedrives i Balule Nature Reserve

Lørdagen byder på to gamedrives i åbne safari biler i Balule Nature Reserve, en morgen gamedrive kl. 6.00 og en eftermiddags gamedrive kl. 15.30.
Vi har forhåbentlig held til at få øje på både zebraer, gnuer, elefanter, giraffer, løver, vortesvin, impalaer, kuduer, aber, næsehorn m.fl., men som altid når man har med naturen at gøre, er det ikke til at sige, hvad vi kommer til at se. Blot er ét sikkert: Safari på denne måde er en oplevelse i særklasse, fordi man hele tiden følger dyrene, deres spor og lugte.

Under eftermiddagens gamedrive gør vi holdt ude i bushen lige før solen går ned. Her får vi den klassiske "sundowner", mens vi nyder de fantastiske lyde og dufte fra bushen og dens planter og dyr, indtil turen går tilbage til campen, hvor middagen venter.

Klik her for at se video fra gamedrive i Balule Nature Reserve

Dag 4: Gamedrive i Kruger National Park

Inden solopgang serveres et let morgenmåltid i campen, og efter en times kørsel i bil når vi den statsejede del af Kruger National Park - netop som solen står op.
Parken er Sydafrikas største og mest imponerende dyrepark med et areal på omkring 20.000 kvadratkilometer.

I Kruger National Park er der mulighed for at opleve Afrikas dyreliv på tæt hold, blandt andet ”The Big Five” – en gammel betegnelse for de mest eftertragtede jagttrofæer: leopard, løve, næsehorn, bøffel og elefant. Vi kører i åbne safari biler; i jagten på dyrene viser vores ranger vej, og han ved nøjagtigt, hvad vi skal observere. Han kender de vandhuller, hvor dyrene oftest kommer ned for at drikke, og de sletter, hvor de forskellige dyrearter typisk opholder sig.
Undervejs gør vi holdt i en af parkens rest camps, hvor der serveres brunch, tilberedt af vores rangers. I løbet af turen standser vi forskellige steder for at strække benene samt for at spise frokost.

Vi kører ud af parken lige før solnedgang og ankommer til Balule River Camp, hvor et herligt aftensmåltid venter os.

Klik her for at se video fra safari i Kruger National Park

Dag 5: Afslapning i Balule Nature Reserve & Balule tilkøbsaktiviteter

Nyd en afslappende dag i Balule River Camp, hvor du f.eks. kan ligge og slappe af ved poolen eller sidde på terrassen og spotte de dyr, der opholder sig omkring campen.

Du kan også vælge en af de mange ekstra ture, der kan tilkøbes, f.eks. ballon-safari, Olifants River Cruise eller Shangaan Tribal Village.

Dag 6: Gamedrives i Balule Nature Reserve

Tirsdagen starter vi igen tidligt med en morgen gamedrive i campens åbne safaribiler. Vi spotter dyrene i Balule Nature Reserve, mens bushen vågner og solen gradvist kommer højere og højere op på himlen. Om eftermiddagen er der gamedrive i Balule Nature Reserve, hvor der igen er rigtig god mulighed for at se antiloper, giraffer, næsehorn, aber og mange andre dyr.

Undervejs gør vi holdt for at nyde solnedgangen og den klassiske "sundowner", mens vi nyder de fantastiske lyde og dufte fra bushen og dens planter og dyr, indtil turen går tilbage til campen, hvor middagen venter.

Dag 7: Gamedrives i Balule Nature Reserve + "bush braii"

Denne dag er der mulighed for tilkøbsaktiviteter, f.eks. en ekstra safari eller en tur på elefant- eller til hest i nærliggende område.

Om eftermiddagen er der gamedrive i Balule Nature Reserve.

Hvis vejret er godt slutter aftenen af med en traditionel sydafrikansk grillaften, "bush braii", ved udsigtspunktet Lion View, hvor vi nyder en lækker middag under den afrikanske stjernehimmel. 

Det er en fantastisk stemning, der breder sig, når kødet dufter på grillen, rødvinen kommer i glasset, og tjenerne dækker bordet med levende lys og hvid dug, alt imens chikaderne synger og løverne brøler i det fjerne. 

Dag 8: Bushwalk og gamedrive i Balule Nature Reserve eller tilkøbsaktiviteter

Vi starter dagen tidligt med en bushwalk. Safari på denne måde er en enestående oplevelse, hvor man på tæt hold mærker den intense sydafrikanske natur og kommer helt tæt på dyrene i deres naturlige omgivelser. På turen, som finder sted i Balule Nature Reserve, kan man møde et udpluk af de dyr, som lever i den sydafrikanske bush, f.eks. giraf, vortesvin, impala, waterbuck, bavian, zebra, og – hvis man er heldig – elefant og flodhest. Vi bliver naturligvis ledsaget af en erfaren guide, som har kendskab til naturen og dyrene. Guiden fortæller om dyrene fra pattedyrene til insekterne, om vegetationen, om klimaet og meget mere. 

Eftermiddagen er til fri disposition. Det er muligt at tilkøbe aktiviteter eller blot slappe af ved poolen eller på lodgen. 

Dag 9: Balule River Camp - Cape Town

Afsked med Balule River Camp og transfer til lokal lufthavn hvorfra der flyves til Cape Town.

Ankomst til Cape Town og transfer fra lufthavnen til Winchester Mansions Hotel.

Aftenen til fri disposition i Cape Town. Vi foreslår, at man spiser på en af de mange hyggelige restauranter i Waterfront-området.

Dag 10: Cape Town, Table Mountain + eftermiddag efter eget valg

Den første heldagstur i Cape Town starter kl. 9.00, hvor jeres private guide afhenter jer på Winchester Mansions Hotel. I starter med en flot tur i kabelbanen op til Table Mountain, hvorfra man har en unik panoramaudsigt, der ikke findes smukkere andre steder i verden. Derefter er der rundvisning i selve Cape Town by, hvor vi får en introduktion til Cape Town og dens historie, som tog sin begyndelse tilbage i 1650’erne.

Vi besøger blandt andet District Six Apartheid Museum, som giver en levende indføring i denne vigtige del af landets historie og Cape Castle, som er det ældste bygningsværk i Cape Town. Om eftermiddagen kan man vælge mellem fire forskellige ture i Cape Town:

1) Besøg i Kirstenbosch National Gardens, der er en pragtfuld botanisk have, som er smukt beliggende på Table Mountain’s skråninger. Turen byder på en grundig introduktion til Cape-regionens flora, som er den mest varierede i verden.

2) Besøg på en vingård i Constantia-området, hvor vi smager nogle af områdets fantastiske vine, går en tur i vinmarkerne og indtager en dejlig frokost med udsigt til bjerge og vinmarker.

3) Cape Town området byder på fantastiske strande og i sommerperioden er der mulighed for at nyde havet, stranden og den afrikanske sol.

4) Waterfront-området i Cape Town rummer foruden et væld af spændende butikker og dejlige restauranter Two Oceans Aquarium, hvor man kan opleve mere end 3000 forskellige dyrearter fra Det Indiske Ocean og Atlanterhavet – blandt andet hajer, sæler, skildpadder og pingviner. Turen er velegnet for både børn og voksne. Frokost er ikke inkluderet i prisen.

Dag 11: Dag på egen hånd i Cape Town

I har hele dagen på egen hånd i Cape Town, til at udforske denne smukke by.

Gå på shopping eller nyd en god frokost på den smukke Waterfront. Hvis vejret er godt, er det også mulighed for at besøge Robben Island hvor Nelson Mandela og andre politiske fanger sad fængslet.

Dag 12: Cape Peninsula National Park: Hout Bay, Duiker island, Cape of Good Hope, Cape Point & Boulders Beach

Den anden heldagstur i Cape Town starter igen kl. 9.00 med afhentning på hotellet af den private guide, som står for dagens spændende heldagstur til Hout Bay, Cape of Good Hope og Cape Point Nature Reserve.

Vi forlader Cape Town og kører først til Hout Bay, hvorfra vi sejler med skib ud til Duiker Island, der er hjemsted for en livlig koloni af pelssæler, som ligger på klipperne og hopper og springer rundt omkring båden.

Cape Point Nature Reserve er endnu en stor seværdighed. Vi kører gennem naturreservatet og ser den mest varierede, velbevarede og sjældne botanik i verden. Her er strudse der vandrer, bavianer der klatrer og antiloper, der græsser og slukker tørsten ved kysten.
Endelig når vi ned til Cape Point og Cape of Good Hope. Vi spadserer eller kører med et lille tog op til Cape Point Peak og det gamle fyr, som ligger 250 meter over havets overflade.

Herefter kører vi til Cape of Good Hope, som er berømt fordi rundingen af denne kap var en milesten på vejen til etableringen af en søvej til Østen.
Vi fortsætter til Simon’s Town og Boulders Beach, hvor der befinder sig tusinder af pingviner, der yngler og hver dag svømmer 15 kilometer ud i havet for at hente småfisk. Pingvinerne er fastboende og har været på strandkysten i århundreder.

Frokost er ikke inkluderet i prisen.

Dag 13: Cape Town - Europa

Sidst på eftermiddagen er der transfer fra hotellet til Cape Town Lufthavn, hvor flyet afgår først på aftenen.

Dag 14: Ankomst Danmark

Fly fra Europa til Danmark, hvor der afhængig af forbindelsen er ankomst sidst på formiddagen/først på eftermiddagen.

Indkvarteringer på rejsen

 

Seværdigheder på rejsen

Prisen inkluderer

 • Fly København-Phalaborwa, Hoedspruit-Cape Town og Cape Town-København
 • Afhentning i Phalaborwa lufthavn og biltransfer til Balule River Camp
 • 7 overnatninger i Balule River Camp i delt standard-dobbeltværelse 
 • Fuld forplejning i Balule River Camp, eksklusiv drikkevarer*
 • 2 morgen gamedrives i Balule Nature Reserve, den ene afsluttes med “champagne breakfast” i campen
 • Heldagssafari i Kruger National Park
 • 2 eftermiddags gamedrives i Balule Nature Reserve med “sundowner” i bushen
 • Gamedrive i Balule Nature Reserve med “bush braii”
 • Bushwalk i Balule Nature Reserve
 • Transfer i bil fra Balule River Camp til Hoedspruit lufthavn
 • Transfer Cape Town lufthavn - Winchester Mansions Hotel t/r
 • 4 overnatninger på Winchester Mansions, inkl. morgenmad
 • To heldagsudflugter i Cape Town

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkevarer*
 • Drikkepenge
 • Rejse / afbestillingsforsikring
 • Tilkøbte udflugter
 • Alt ikke nævt under "Prisen inkluderer"

*Der er mulighed for tilkøb af drinkspakke, så opholdet bliver All Inclusive. Drinkspakken koster kr. 1.995 pr. voksen pr. uge, og kr. 695 pr. barn under 18 år pr. uge. Drinkspakken indeholder husets vin, øl, vand og spiritus fra drinkskortet (lokale mærker).

HAR DU SPØRGSMÅL?

Linda Bertelsen

Telefon: 63 21 43 04

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m