VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE -
PRIS FRA -
Ring for bestilling

Masai Maras Big Five & Mombasa Badeferie

Safari Eksperten byder dig velkommen til en rejse i særklasse med skøn safari i Masai Mara og badeferie ved Det Indiske Ocean.
Denne tur giver dig fred og ro til at fordybe dig i den natur, som har gjort Kenya til det fantastiske safari land det alle dage har været.

Højdepunkter på rejsen

 • Stor dyrerigdom med Mara floden og Rift Valley skrænten som baggrund
 • Mulighed for at se alle de store berømte dyr – Big Five og meget mere!
 • Masser af tid til at fordybe dig i enestående Masai Mara
 • Komfortabel transport i fly til og fra Masai Mara uden lange køreture
 • Mulighed for ballonsafari over savannen i den tidlige morgensol
 • Skøn badeferie på 4-stjernet resort ved Kenya kysten

På denne safari udnyttes tiden til safarioplevelserne optimalt, da der ikke forekommer lange køreture på landeveje eller flytning mellem flere overnatningssteder. Turen fokuserer alene på Kenyas mest dyrerige vildtområde, nemlig verdensberømte Masai Mara, så der er masser af tid til at fordybe sig i områdets enestående dyreliv og meget varierede natur.

Masai Mara er et af de bedste steder at se de berømte ”Big Five”, nemlig elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard. Desuden ses stort set alle de øvrige store klassiske savannedyr hyppigt, f.eks. giraf, flodhest, zebra, gnu, hyæne, gepard og et rigt udvalg af antiloper. Her er også masser af aber og et overordentligt rigt fugleliv, og så udgør den store Mara flod, der løber tværs gennem området, sammen med Rift Valley skrænten mod vest en perfekt kulisse i den generelt smukke natur.

 

Basen for jeres ophold i Masai Mara er en af de mest stemningsfulde camps i reservatet. Ilkeliani Mara Camp er en yderst populær 4-stjernet camp, hvor atmosfæren af Afrika kommer yderst tæt på.

Serviceniveauet på stedet er højt, og de mange safari aktiviteter er både spændende og varierede. Safari Eksperten har et rigtig godt samarbejde med campen, som gør at vi kan tilbyde denne til særdeles gode priser.

Efter en herlig safari fortsætter jeres rejse med fly direkte fra savannen til Mombasa, hvor fem nætters herlig badeferie venter ved det varme Indiske Ocean.
Indkvartering foregår på det luksuriøse lille boutique resort Waterlovers, som byder på skønne værelser med en af de absolut bedste beliggenheder på Diani Beach.

Seværdigheder på rejsen


Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Der er fly fra Danmark (eller Hamborg) mod Nairobi i Kenya med flyskift under vejs. Der flyves udelukkende med rutefly af højeste karat, hvor måltider, drikkevarer og underholdning er med under flyvningen mod Kenya.

Dag 2: Ankomst Nairobi

I ankommer til Nairobi tidligt om morgenen, og afhentes i den internationale lufthavn og køres til den mindre Wilson Airport, hvorfra der flyves direkte til Masai Mara. En flyvning som i klart vejr vil vise nogle af de meget forskellige landskaber som landet byder på. Selve flyvningen tager lidt under en time.

Ved ankomsten til skønne Masai Mara, vil du med det samme fornemme storheden i dette enestående vildtreservat. I køres til den 4-stjernede Ilkeliani Mara Camp, som er jeres base for de kommende seks nætter.

I kan tilkøbe flere aktiviteter hjemmefra, bl.a. ballonsafari.

Indkvartering på Ilkeliani Mara Camp med alle måltider inkluderet.

Dag 3-7: Safarioplevelser i Masai Mara

Fem hele dage i Masai Mara. Det giver jer tid til at nyde dette sublime vildtområde, uden at stress og jag præger jeres ophold. Grundet campenes placering er det særdeles nemt at kommer rundt i alle hjørner af Masai Mara, som har mange forskellige ”ansigter” at byde på. Variationen er stor, og i perioden for den store Migration fra juli til oktober, kan i med lidt held opleve dette skue fra selve campen.

Ilkeliani Mara  Camp ligger centralt lige på grænsen med udsigt over reservatet.

Safaris køres i stærke, godt vedligeholdte 4-hjulstrukne safaribiler, der nemt klarer de til tider udfordrende safariveje.

Ønskes særlige oplevelser som Ballonsafari, så har campen deres eget ballonselskab, som kan give jer den ubeskrivelige oplevelse at nyde Afrika stille svævende over savannen. 

Indkvartering på Ilkeliani Mara Camp med alle måltider inkluderet.

Dag 8: Masai Mara – Mombasa

Efter seks nætter og fem hele dage i Masai Mara er det tid til at sige farvel – eller nok nærmere på gensyn. Mange kan ikke få nok af dette enestående naturparadis.

Der flyves om formmiddagen direkte fra savannen, mod Diani Beach hvor en skøn badeferie ved Det Indiske Ocean venter.

Efter ankomst til Diani har I blot et kvarters kørsel til det luksuriøse Waterlovers Hotel.
Her indkvarteres I for de kommende fem nætter, med halvpension inkluderet. Hotellet byder på dejligt værelser, overdådige måltider og en af Kenya kystens bedste strande.

I har resten af dagen nydes med afslapning, en tur i poolen eller i det varme Indiske Ocean.

Overnatning på Waterlovers med morgen inkluderet.

Dag 9-12: Afslapning ved Det Indiske Ocean

I har nu fire hele dage til at nyde de smukke omgivelser, og det varme Indiske Ocean.

Området er som skabt til en afslappende badeferie efter en oplevelsesrig safari, men her er desuden masser aktivitetsmuligheder såvel til lands, som til vands og sågar i luften. 

Området har tre golfbaner, hvor især de to 18-hullers er af høj kvalitet, og der er talrige muligheder for at spille tennis på glimrende baner. Trænger man til lidt byliv kan Mombasa, der er Kenyas næststørste by med over 1 mio. indbyggere, f.eks. byde på shopping i den gamle bydel omkring Fort Jesus eller hos et af kooperativerne for lokal kunsthåndværk.

På havet er der rig mulighed for forskellige typer sejlture, spændende dybhavsfiskeri efter nogle af de helt store ”trofæer” samt snorkling og dykning på koralrevet – og uanset hvad formålet med at stå til søs er, så er der gode muligheder for at se delfiner omkring fartøjet. 

Indkvartering på Waterlovers med morgenmad inkluderet.

Dag 13: Afrejse fra Mombasa & ankomst Danmark

En skøn rejse er nu ved at være forbi.

I skal tidligt op for at nå jeres morgenfly hjem mod Danmark.

Efter et flyskift i Nairobi og Europa, ankommer I til Danmark sidst på eftermiddagen samme dag.

Prisen inkluderer

 • Fly Danmark - Kenya tur/retur
 • Fly Nairobi – Masai Mara
 • Fly Masai Mara - Mombasa
 • 6 x overnatninger på Ilkeliani Mara Camp
 • Alle måltider under opholdet i Masai Mara
 • 2 daglige safarikørsler med engelsktalende guide
 • 5 x overnatninger på Waterlovers Resort & spa inkl. morgenmad
 • Halvpension under opholdet på Kenya Kysten
 • Alle transfers til/fra lufthavne i Kenya
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke

 • Ikke nævnte måltider
 • Drikkevarer & drikkepenge
 • Rejse & Afbestillingsforsikring
 • eTA til Kenya (ca. USD 34,- pr. person). Ønskes assistance: DKK 750,- pr. person inkl. eTApris
 • Private udflugter f.eks. ballonsafari i Masai Mara
 • Vaccinatorer
 • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 79,- pr. person
 • Alt som ikke er nævnt i "Prisen inkluderer"
 • Sædereservation på flyrejsen 

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Sofie Nielsen

Telefon: 63 21 43 07

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m