VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 10 DAGE
PRIS FRA 19.995,- kr.

Geoffreys eventyrlige Kenya

Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med dansktalende Geoffrey Sendeu som rejseleder på safarien.

Højdepunkter på rejsen

 • Dansktalende Geoffrey som rejseleder
 • Safari i Masai Mara
 • Besøg i chimpanse reservat
 • Smukke Lake Nakuru Nationalpark
 • Sejltur på Naivasha søen blandt flodheste
 • Stor dyrerigdom med Mara floden og Rift Valley 

10 dage fra 19.995,- kr.

Geoffrey har gennem mange årtier haft et væld af danskere på safari, og er med rette, blevet utroligt populær grundet sin meget vindende personlighed og indgående kendskab til sit hjemland. Safarien er planlagt i samarbejde med Geoffrey, så din oplevelse bliver optimal. Vi har kombineret klassiske fremragende områder startende i det smukke opland til Aberdare højlandet, efterfulgt at det private safari område Ol Pejeta, med to nætter på vidunderlige Sweetwaters Serena Camp.

Herefter opleves de to store søer Lake Nakuru og Lake Naivasha, før der sluttes i Masai Mara.

Hele safarien er med indkvartering på højt niveau og en perlerække af verdensklasse safarioplevelser. Ønsker du at bestige Kilimanjaro eller ophold på Zanzibar eller Kenya kysten, kan dette nemt arrangeres.

Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Danmark - Nairobi

Du flyver sidst om eftermiddagen fra Kastrup mod Kenya. 

Der er flyskift i f.eks. Amsterdam eller Doha undervejs.

Mad, drikkevarer og underholdning er naturligvis inkluderet på turen.

Dag 2: Nairobi - Aberdares

Ankomst om morgenen til Kenyasa hovedstad, hvor du mødes af Geoffrey som fra første færder klar til at vise sit land frem. Eventyret kan begynde.

Fra storbyens mange indtryk køres der mod nord, hvor man snart fornemmer frodigheden i landet jo tættere man kommer højlandet. Du er fremme ved den smukt beliggende Aberdare Country Club i tid til en pragtfuld frokost i de skønne blomsterrige omgivelser.

Resten af dagen er til afslapning, hvor man nemt kan opleve aber, vortesvin og andre mindre dyr samt farvestålende fugle. En tur i poolenv il sikkert også være lokkende.

Dag 3: Aberdares - Ol Pejeta / Sweetwaters

Efter en dejlig morgenmad er det tid til en dejlig vandretur i området. Giraffer, antiloper, zebraer og aber er nogle af de dyr du kan opleve i de smukke omgivelser.

Safarien fortsætter nu mod det mere tørre, varme og vildtrige private safarireservat Ol Pejeta Concervancy. Turen er ikke lang, så du er fremme i tid til frokost. Og glæd dig. Stedet er også kendt for sine fantastiske måltider. Der er indkvartering i store og yderst dejlige safaritelte. Her er al tænkelig komfort, swimmingpool, vandhul der tiltrækker dyr som næsehorn, zebraer, antiloper og med lidt held rovdyr. Hovedbygningen er præget af kolonitiden i Kenya og her nydes den fremragende mad. Om eftermiddagen er der safari i området, som har den højeste koncentration af vilde dyr i Kenya. Dertil er området hjem for et chimpansereservat og den største koncentration af det sorte næsehorn.

http://www.serenahotels.com/serenasweetwaters/default-en.html

Dag 4: Ol Pejeta / Sweetwaters

Hele dagen i området, hvor du kommer godt rundt, og søger de store oplevelser blandt et selv for Kenya yderst varieret dyreliv, der naturligvis også kan byde på chancen for de ”fem store” elefant, bøffel, løve, leopard og næsehorn. Frokosten nydes under safarien på et smukt sted.

Dag 5: Sweetwaters - Lake Naivasha

Fra det veldækkede morgenbord køres der til den berømte Rift Valley sø, Lake Naivasha for frokost samt middag og overnatning på Lake Naivasha Sopa Resort (eller tilsvarende). Lodgen ligger i en stor og utrolig smuk have med jævnlige besøg af bl.a. zebraer, aber, giraffer og om natten flodhest. Eftermiddagen er til at nyde det smukke område, hvor en god vandretur giver dejlige oplevelser blandt det rige fugleliv. Det vil sikkert også være lokkende at få en svømmetur i lodgens dejlige pool.

http://www.sopalodges.com/lake-naivasha-sopa-lodge/overview

Dag 6: Lake Naivasha til Masai Mara

Efter morgenmaden er der sejltur på Naivasha søen, hvor et væld af fugle og flodheste kan opleves på meget tæt hold. Det er en smuk og stemningsfuld oplevelse, som giver et helt anderledes indtryk af Kenyas imponerende dyre- og fugleliv set fra vandsiden. Efter sejlturen sætter bilerne kurs mod det berømte Masai Mara.

Turen dertil byder på et afvekslende landskab, og den travle og farverige by Narok, som anses som Masailandets hovedstad. Frokosten er medbragt og nydes på et velvalgt sted i løbet af turen. Der er ankomst til Masai Mara lidt hen på eftermiddagen, hvor det sidste stykke er ren safarikørsel, da mange dyr også befinder sig uden for selve reservatet. Der er indkvartering på enten Mara AshnilLodge eller Mara Lesiure Lodge. Begge byder på store telte med al tænkelig komfort. Mara Lesiure Lodge ligger ved Talek flodsystemet og giver nem safarikørsel både inde i reservatet og udenfor. Mara Ashnil ligger inde i hjertet af selve reservatet, ikke langt fra grænsen til Serengeti og ved en gren af den store Mara flod.

Vi har de kommende dage masser af tid til safarikørsel i området, som i særdeleshed er berømt for sin store koncentration af rovdyr. Der er tid til ballonsafari den ene af de to kommende morgener. Tre nætter på Mara Ashnil Camp eller Mara Lesiure Lodge, der begge byder på store dejlige telte med al tænkelig komfort.

Tre nætter på Mara Ashnil Camp eller Mara Lesiure Lodge eller tilsvarende.

http://www.ashnilhotels.com/ashnil-mara/ eller http://maraleisurecamp.co.ke/

Dag 7+8: Masai Mara

I har nu to hele dage til safari. Fra den tidlige morgenstund hvor den lette kølighed stadig hersker, opsøges de store oplevelser blandt Afrikas berømte ”Big Five” – elefanter, bøfler, løver, leoparder og næsehorn. Du kan naturligvis også vælge den sublime oplevelse: Ballon safari om morgenen efterfulgt af en stemningsfuld morgenmad på savannen.

Masai Mara er den nordlige del af det mægtige Serengeti økosystem, der af mange anses for at være det bedste sted at se en stor og varieret artsrigdom. Fra den lille Dik-Dik til den store Eland antilope, og fra små væverfugle til store gribbe. 

Dag 9: Masai Mara - Nairobi og hjemrejse eller det Indiske Ocean

Efter en lang række dage med store naturoplevelser, køres retur til Nairobi, hvor der naturligvis også er indlagt et besøg på Karen Blixens farm. Derefter er der frokost på ”Carnivore”.

Du køres til lufthavnen, hvor det er tid til at sige farvel til Geoffrey. Fra lufthavnen er der afgang for flyet mod Danmark eller mod f.eks. Zanzibar eller Kenya kystens varme ocean og smukke strande.

Dag 10: Ankomst Danmark

Efter flyskift i Amsterdam eller Doha, er der fly mod Danmark med ankomst til København om eftermiddagen.

Indkvarteringer på rejsen

 

Seværdigheder på rejsen

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Nairobi tur/retur
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Dansktalende rejseleder
 • Kørsel i 4x4 safaribiler med vinduesplads til alle
 • Safarikørsel & indkvartering i henhold til program
 • Alle måltider under safarien
 • Besøg på Karen Blixen Museet i Nairobi
 • Frokost på Carnivore i Nairobi
 • Transport til og fra lufthavne i Kenya
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke

 • Ikke nævnte måltider og drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Rejseforsikring & afbestillingsforsikring
 • Visum til Kenya
 • Private udflugter f.eks. ballonsafari i Masai Mara
 • Vaccinationer
 • Alt som ikke er nævnt i "prisen inkluderer"
HAR DU SPØRGSMÅL?

Bo Finn Poulsen

Telefon: 56 36 25 45

Ulla Fregerslev

Telefon: 56 36 25 45