VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 10 DAGE
PRIS FRA 24.995,00 kr.

Geoffreys eventyrlige Kenya

Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med dansktalende Geoffrey Sendeu som rejseleder på safarien. 

Geoffrey har gennem mange årtier haft et væld af danskere på safari, og er med rette, blevet utroligt populær grundet sin meget vindende personlighed og indgående kendskab til sit hjemland.

Højdepunkter på rejsen

 • Dansktalende Geoffrey som rejseleder
 • Safari i Masai Mara
 • Besøg i chimpanse reservat
 • Smukke Lake Nakuru Nationalpark
 • Sejltur på Naivasha søen blandt flodheste
 • Stor dyrerigdom med Mara floden og Rift Valley 

10 dage fra 24.995,00 kr.

Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med dansktalende Geoffrey Sendeu som rejseleder på safarien. Geoffrey har gennem mange årtier haft et væld af danskere på safari, og er med rette, blevet utroligt populær grundet sin meget vindende personlighed og indgående kendskab til sit hjemland.

Safarien er planlagt i samarbejde med Geoffrey, så din oplevelse bliver optimal. Vi har kombineret klassiske fremragende områder startende i det smukke opland til Aberdare højlandet, efterfulgt at det private safari område Ol Pejeta, med to nætter på vidunderlige Sweetwaters Serena Camp. Herefter opleves de to store søer Lake Nakuru og Lake Naivasha, før der sluttes i Masai Mara.

Hele safarien er med indkvartering på højt niveau og en perlerække af verdensklasse safarioplevelser.

Ønsker du at bestige Kilimanjaro eller ophold på Zanzibar eller Kenya kysten, kan dette nemt arrangeres.

Safarien kan også gennemføres i en kortere udgave, hvor kun Lake Naivasha og Masai Mara er med.

Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Danmark - Nairobi

Du flyver sidst om eftermiddagen fra Kastrup mod Kenya. 

Der er flyskift i f.eks. Amsterdam eller Doha undervejs.

Mad, drikkevarer og underholdning er naturligvis inkluderet på turen.

Dag 2: Nairobi - Aberdares

Ankomst om morgenen til Kenyasa hovedstad, hvor du mødes af Geoffrey som fra første færder klar til at vise sit land frem. Eventyret kan begynde.

Fra storbyens mange indtryk køres der mod nord, hvor man snart fornemmer frodigheden i landet jo tættere man kommer højlandet. Du er fremme ved den smukt beliggende Aberdare Country Club i tid til en pragtfuld frokost i de skønne blomsterrige omgivelser.

Resten af dagen er til afslapning, hvor man nemt kan opleve aber, vortesvin og andre mindre dyr samt farvestålende fugle. En tur i poolenv il sikkert også være lokkende.

Dag 3: Aberdares - Ol Pejeta / Sweetwaters

Efter en dejlig morgenmad er det tid til en dejlig vandretur i området. Giraffer, antiloper, zebraer og aber er nogle af de dyr du kan opleve i de smukke omgivelser.

Safarien fortsætter nu mod det mere tørre, varme og vildtrige private safarireservat Ol Pejeta Concervancy. Turen er ikke lang, så du er fremme i tid til frokost. Og glæd dig. Stedet er også kendt for sine fantastiske måltider. Der er indkvartering i store og yderst dejlige safaritelte. Her er al tænkelig komfort, swimmingpool, vandhul der tiltrækker dyr som næsehorn, zebraer, antiloper og med lidt held rovdyr. Hovedbygningen er præget af kolonitiden i Kenya og her nydes den fremragende mad. Om eftermiddagen er der safari i området, som har den højeste koncentration af vilde dyr i Kenya. Dertil er området hjem for et chimpansereservat og den største koncentration af det sorte næsehorn.

http://www.serenahotels.com/serenasweetwaters/default-en.html

Dag 4: Ol Pejeta / Sweetwaters

Hele dagen i området, hvor du kommer godt rundt, og søger de store oplevelser blandt et selv for Kenya yderst varieret dyreliv, der naturligvis også kan byde på chancen for de ”fem store” elefant, bøffel, løve, leopard og næsehorn. Frokosten nydes under safarien på et smukt sted.

Dag 5: Sweetwaters - Lake Nakuru - Lake Naivasha

Fra det veldækkede morgenbord køres der til den berømte Rift Valley sø, Lake Nakuru, for frokost og safari i parken, der især er kendt for sine flamingoer som med lidt held ses ved søbredden, bøfler, sort og hvidt næsehorn, leopard og løve.

Hen på dagen kører du til nabosøen Lake Naivasha samt middag og overnatning på Lake Naivasha Sopa Resort der ligger i en stor og utroligt smuk have med jævnlige besøg af bl.a. zebraer, aber, giraffer og om natten flodhest. Lodgen ligger direkte til parken og søen.

http://www.sopalodges.com/lake-naivasha-sopa-lodge/overview

Dag 6: Lake Naivasha

Efter en tidlig morgenmad er der dejlig vandretur på Crescent Island og en sejltur på Naivasha søen, før bilerne sætter kurs mod det berømte Masai Mara. hvortil du ankommer i tid til frokost på Mara Lesiure Lodge. Det sidste stykke, før du når Masai Mara, er nærmest safarikørsel, da mange dyr ofte befinder sig uden for selve reservatet. Campen ligger ved Talek flodsystemet og giver nem safarikørsel både inde i reservatet og udenfor, hvor dyrelivet kan være på samme niveau som inde i selve reservatet. Frokosten nydes under turen mod Masai Mara.

Efter køreturen sen eftermiddagssafari i det fantastiske vildtreservat, som i særdeleshed er berømt for sin store koncentration af rovdyr. Tre nætter på Mara Ashnil Camp eller Mara Lesiure Lodge, der begge byder på store dejlige telte med al tænkelig komfort.

Dag 7 + 8: Masai Mara

Du har to hele dage til safari. Fra den tidlige morgenstund hvor den lette kølighed stadig hersker, opsøger du de store oplevelser blandt Afrikas berømte ”Big Five” – elefanter, bøfler, løver, leoparder og næsehorn. Du kan naturligvis også vælge den sublime oplevelse: Ballon safari om morgenen efterfulgt af en stemningsfuld morgenmad på savannen.

Masai Mara er den nordlige del af det mægtige Serengeti økosystem, der af mange anses for at være det bedste sted at se en stor og varieret artsrigdom. Fra den lille Dik-Dik til den store Eland antilope, og fra små væverfugle til store gribbe. Der er mulighed for Ballon Safari, der kan tilkøbes hjemmefra. Afrikas dyreliv er din nærmeste nabo i disse dage.

Dag 9: Masai Mara - Nairobi og hjemrejse eller det Indiske Ocean

Efter en lang række dage med store naturoplevelser, kører du retur til Nairobi. Du besøger Karen Blixens farm og spiser derefter frokost på ”Carnivore”.

Du køres til lufthavnen, hvor det er tid til at sige farvel til Geoffrey. Fra lufthavnen er der afgang for flyet mod Danmark eller mod f.eks. Zanzibar eller Kenya kystens varme ocean og smukke strande.

Dag 10: Ankomst Danmark

Efter flyskift i Amsterdam eller Doha, er der fly mod Danmark med ankomst til København om eftermiddage.

Indkvarteringer på rejsen

 

Seværdigheder på rejsen

Pris pr. voksen i delt dobbeltværelse
5. november 2017 - 14. november 2017
24.995,00 kr.

Pris pr. voksen i delt dobbeltværelse
31. januar 2018 - 9. februar 2018
26.795,00 kr.

Pris pr. voksen i delt dobbeltværelse
14. februar 2018 - 23. februar 2018
26.795,00 kr.

Pris pr. voksen i delt dobbeltværelse
25. februar 2018 - 6. marts 2018
26.795,00 kr.

Pris pr. voksen i delt dobbeltværelse
25. marts 2018 - 3. april 2018
26.795,00 kr.

Pris pr. voksen i delt dobbeltværelse
1. juli 2018 - 10. juli 2018
26.795,00 kr.

Pris pr. voksen i delt dobbeltværelse
15. juli 2018 - 24. juli 2018
26.795,00 kr.

Pris pr. voksen i delt dobbeltværelse
29. juli 2018 - 7. august 2018
26.795,00 kr.

Pris pr. voksen i delt dobbeltværelse
9. september 2018 - 18. september 2018
28.995,00 kr.

Pris pr. voksen i delt dobbeltværelse
14. oktober 2018 - 23. oktober 2018
28.995,00 kr.

Pris pr. voksen i delt dobbeltværelse
8. november 2018 - 17. november 2018
26.795,00 kr.

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Nairobi tur/retur
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Dansktalende rejseleder
 • Kørsel i 4x4 safaribiler med vinduesplads til alle
 • Safarikørsel & indkvartering i henhold til program
 • Alle måltider under safarien
 • Besøg på Karen Blixen Museet i Nairobi
 • Frokost på Carnivore i Nairobi
 • Transport til og fra lufthavne i Kenya
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke

 • Ikke nævnte måltider og drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Rejseforsikring & afbestillingsforsikring
 • Visum til Kenya
 • Private udflugter f.eks. ballonsafari i Masai Mara
 • vaccinationer
 • Alt som ikke er nævnt i "prisen inkluderer"
HAR DU SPØRGSMÅL?

Mark Axelgaard Jensen

Telefon: 56 36 25 45

Bo Finn Poulsen

Telefon: 56 36 25 45