Geoffreys eventyrlige Kenya
VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE -
PRIS FRA -
Ring for bestilling

Geoffreys eventyrlige Kenya

Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari med dansktalende Geoffrey Sendeu som rejseleder på safarien.

Højdepunkter på rejsen

 • Dansktalende Geoffrey Sendeu som rejseleder
 • Oplev enestående Samburu & Buffalo Springs
 • Sejltur på Naivasha-søen blandt flodheste
 • Safari i "Rovdyrenes paradis", Masai Mara
 • Besøg på Karen Blixen-Museet i Nairobi
 • Gode chancer for at opleve The Big Five

Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med dansktalende Geoffrey Sendeu som rejseleder på safarien. Geoffrey har gennem mange årtier haft et væld af danskere på safari, og er med rette, blevet utroligt populær grundet sin meget vindende personlighed og indgående kendskab til sit hjemland.

Safarien er planlagt i samarbejde med Geoffrey, så din oplevelse bliver optimal. Vi har kombineret klassiske fremragende områder startende i det skønne Samburu, efterfulgt af den store sø, Lake Naivasha og som afslutning rovdyrenes paradis, Masai Mara.

Rig mulighed for at skræddersy rejsen efter dine behov

Hele safarien er med indkvartering på højt niveau og en perlerække af verdensklasse safarioplevelser. Ønsker du efterfølgende at bestige Kilimanjaro eller få nogle dages ophold på Zanzibar eller Kenya-kysten, kan dette nemt arrangeres.

Dansk rejseleder i særklasse

På rejsen har du følgeskab af Danmarks bedste rejseguide, nemlig Geoffrey Sendeu. Geoffrey er masai, men har boet i Danmark i en årrække. Han snakker derfor flydende dansk samtidig med, at han ved alt, hvad der er at vide om Kenya. Blandt mange danske gæster er han med rette blevet utroligt populær, grundet sin meget vindende personlighed og indgående kendskab til sit hjemland. Om ham siger en kunde: "Geoffrey skal også i højeste grad fremhæves som en guddommelig guide! Send endelig roserne videre til ham".
Vi er meget stolte af at give vores kunder muligheden for at have Geoffrey med som rejseleder.

Seværdigheder på rejsen

Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Danmark - Nairobi

Afrejse fra Danmark om morgenen og ankomst til Nairobi om aftenen.

Efter at have klaret indrejseformaliteterne bliver I budt velkommen af Geoffrey, som vil sørge for transfer til Tamarind Tree hotel, som ligger i bekvem afstand fra lufthavnen. Her venter en god nats søvn, inden safarieventyret kan begynde.

Alternativt kan man vælge at flyve fra Danmark sidst på eftermiddagen, hvor I så vil ankomme til Nairobi tidligt næste morgen, eller flyve fra Danmark dagen forinden og så have en dag til disposition i Nairobi.

Mad, drikkevarer og underholdning er naturligvis inkluderet på den oversøiske flyrejse.

Dag 2: Nairobi - Samburu

Efter en god morgenmad bliver I afhentet på hotellet.

Fra storbyens mange indtryk køres der mod nord, hvor man snart fornemmer frodigheden i landet jo tættere man kommer højlandet. Det er også på turen nordpå, at I får de første indtryk af en meget anderledes kultur, når vi kører igennem byer, forbi markeder og salgsboder langs vejene og oplever de mange flokke af geder og kvæg der søger føde.

På en klar dag har I et smukt udsyn til Afrikas næsthøjeste bjerg, Mount Kenya, som landet er opkaldt efter. Byen Nyeri passeres efter et par timers kørsel og fra højlandet går det videre mod nord ad den flotte hovedvej. Undervejs passeres Ækvator ved Nanyuki samt byen Isiolo, der er et spraglet mødested for et væld af stammer og religioner, og turen videre giver et godt indtryk af det tørre halv-ørkenområde, I skal opleve de kommende dage. Samburu og de to naboreservater, Buffalo Springs og Shaba danner et enestående smukt safariområde på godt 845 km2, der ikke blot byder på varierede naturscenerier, men også på en rigdom af dyr og fugle, der er ganske unik.

De næste dage byder bl.a. på kørsel ved områdets livsnerve "den brune flod" (Ewaso Ngiro- floden), der altid tiltrækker store mængder af vildt. Den smukke jæger, leoparden, er normalt en sjælden gæst på safari, men her i disse områder ses den hyppigt i træerne ved floden, hvor dens bytte ofte kommer for at drikke. Foruden mange flokke af elefanter, er der også fine muligheder for at opleve geparder, løver og giraffer.

Indkvartering for to nætter på Ashnil Samburu Camp, der ligger med perfekt placering ned til floden. Der bydes på store, luksusprægede "værelser" – telte lavet af træ og kanvas med eget privat bad og toilet. Til hvert telt er der en terrasse og fra alle telte er der udsigt over floden. En meget autentisk oplevelse, hvor lydene fra savannen høres tydeligt, ikke mindst om natten.

Ved ankomst serveres en sen frokost og om eftermiddagen skal I opleve jeres første egentlige game drive (safarikørsel) i området.

Indkvartering på Ashnil Samburu Camp med alle måltider inkluderet.

Dag 3: Safarikørsel i Samburu og Buffalo Springs

To dejlige safarikørsler. Den første tidligt om morgenen og den sidste om eftermiddagen. I kører i reservaterne Samburu og Buffalo Springs, hvor der er god tid til gode game drives og mulighed for at komme godt rundt og nyde den helt enestående natur, der for altid vil stå klart blandt jeres minder fra Kenya. Dagens store oplevelse kan komme, når I mindst venter det, så hold øjnene godt åbne.

Området byder på 5 dyrearter "Samburu Big 5", som kun kan opleves i Samburu i Kenya eller i det nordlige Kenya. Netgiraffen med sine meget flotte karamelfarvede aftegninger, den graciøse langhalsede Gerenuk (giraf-gazellen), der ofte spiser stående på bagbenene, den sjældne smalstribede Grevy's zebra, hvis striber ikke går ned om maven, Somalistrudsen med de grå- lilla farvede ben og Oryx-antilopen, som mange forbinder med det tørre Namibia.

Indkvartering på Ashnil Samburu Camp med alle måltider inkluderet.

Dag 4: Fra Samburu til Naivasha

I siger farvel til det varme Samburu og sætter igen kursen mod højlandet, og derfra videre mod vest til gravsænkningen The Great Rift Valley og den smukke Naivasha-sø. Kørslen dertil går gennem nogle af de smukke landskaber, Kenya er velsignet med. I spiser frokost undervejs ved Thomson Falls.

I ankommer til Lake Naivasha sidst på eftermiddagen. Middag og overnatning på Lake Naivasha Sopa Resort der ligger i en stor og utroligt smuk have med jævnlige besøg af bl.a. zebraer, aber, giraffer og om natten flodhest. Lodgen ligger direkte til parken og søen.

Dag 5: Lake Naivasha

Om formiddagen er der sejltur på Lake Naivasha, hvor I kan opleve det rige fugleliv, de mange flodheste, og givet også forskellige arter af antiloper på flodbredden. Frokost på lodgen og resten af dagen er til fri dispostion, hvor man kan nyde den skønne have og evt. slikke lidt sol ved poolen. For de mere energiske kan man tilkøbe en vandretur på Crescent Island.

Middag og overnatning på Lake Naivasha Sopa Lodge.

Dag 6: Lake Naivasha til Masai Mara

Efter morgenmad sættes kurs mod det berømte Masai Mara. hvortil I ankommer i tid til frokost på Mara Fig Tree Camp.

Det sidste stykke, før I når Masai Mara, er nærmest safarikørsel, da mange dyr ofte befinder sig uden for selve reservatet. Campen ligger ved Talek flodsystemet og giver nem safarikørsel både inde i reservatet og udenfor, hvor dyrelivet kan være på samme niveau som inde i selve reservatet.

Frokosten nydes under turen mod Masai Mara.

Efter køreturen sen eftermiddagssafari i det fantastiske vildtreservat, som i særdeleshed er berømt for sin store koncentration af rovdyr.

To nætter på Mara Fig Tree Camp med helpension inkluderet.

Dag 7: Safarikørsel i Masai Mara

I har hele dagen til safari. Fra den tidlige morgenstund hvor den lette kølighed stadig hersker, opsøger du de store oplevelser blandt Afrikas berømte "Big Five" – elefanter, bøfler, løver, leoparder og næsehorn.

Masai Mara er den nordlige del af det mægtige Serengeti økosystem, der af mange anses for at være det bedste sted at se en stor og varieret artsrigdom. Fra den lille Dik-Dik til den store Eland antilope, og fra små væverfugle til store gribbe.

Afrikas dyreliv er din nærmeste nabo i disse dage.

Overnatning på Mara Fig Tree Camp med alle måltider inkluderet.

Dag 8: Masai Mara - Nairobi og hjemrejse eller Det Indiske Ocean

Efter en lang række dage med store naturoplevelser, kører I retur til Nairobi. I besøger Karen Blixen museet og spiser derefter frokost på den berømte restaurant, The Carnivore.

Efter frokosten køres I til lufthavnen, hvor det er tid til at sige farvel til Geoffrey.

Der er også mulighed for at forlænge rejsen med en badeferie enten ved Kenya kysten ved Mombasa eller evt. på Zanzibar.

Flyet til Europa afgår om aftenen.

Dag 9: Hjemkomst

Efter flyskift i Amsterdam eller Doha, er der fly mod Danmark med ankomst til København om eftermiddagen.

Indkvarteringer på rejsen

 Prisen inkluderer

 • Flyrejse København-Nairobi tur/retur
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Safari med 4* indkvartering som beskrevet
 • Helpension på safarien
 • Adgang til Nationalparker og vildtreservater
 • Geoffrey Sendeu som dansktalende chauffør/guide
 • Garanti for vinduesplads på safarien
 • Besøg på Karen Blixen Museet i Nairobi
 • Frokost på Carnivore i Nairobi
 • Al kørsel mellem lufthavn og hotel
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Priserne er baseret på 4 deltagere.

Rejsen kan også bookes som privatsafari på andre datoer.

Prisen inkluderer ikke

 • eTA til Kenya (ca. USD 34,- pr. person). Ønskes assistance: DKK 750,- pr. person inkl. eTApris
 • Vaccinationer
 • Afbestillings- og rejseforsikringer
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Ikke nævnte måltider
 • Obligatorisk EU-Ansvarsforsikring: DKK 79,- pr. person
 • Private indkøb og ekstra udflugter som f.eks. ballonsafari i Masai Mara
 • Sædereservation på flyrejsen 

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Sofie Nielsen

Telefon: 63 21 43 07

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m