VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 10 DAGE
PRIS FRA 29.695,- kr.

Geoffreys eventyrlige Kenya

Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari med dansktalende Geoffrey Sendeu som rejseleder på safarien.

Højdepunkter på rejsen

 • Dansktalende Geoffrey Sendeu som rejseleder
 • Overnatning på trætop-hotel i det frodige højland
 • 2 nætter i privat safarireservat
 • Sejltur på Naivasha-søen blandt flodheste
 • Vandring på savannen
 • 3-døgns safari i Masai Mara
 • Besøg på Karen Blixen-Museet i Nairobi

9 dage fra 29.695,- kr.

Safarien er planlagt i samarbejde med den dansktalende rejseleder, Geoffrey, så din oplevelse bliver optimal. Vi har kombineret klassiske, fremragende områder startende i det smukke Aberdare-højland, efterfulgt at det private safariområde, Ol Pejeta, med to nætter på vidunderlige Sweetwaters Serena Camp. Herefter opleves de to store søer Lake Nakuru og Lake Naivasha, før rejsen sluttes af i Masai Mara.

Rig mulighed for at skræddersy rejsen efter dine behov

Hele safarien er med indkvartering på højt niveau og en perlerække af verdensklasse safarioplevelser. Ønsker du at bestige Kilimanjaro eller få nogle dages ophold på Zanzibar eller Kenya-kysten, kan dette nemt arrangeres.

Dansk rejseleder i særklasse

På rejsen har du følgeskab af Danmarks bedste rejseguide, nemlig Geoffrey Sendeu. Geoffrey er masai, men har boet i Danmark i en årrække. Han snakker derfor flydende dansk samtidig med, at han ved alt, hvad der er at vide om Kenya. Blandt mange danske gæster er han med rette blevet utroligt populær, grundet sin meget vindende personlighed og indgående kendskab til sit hjemland. Om ham siger en kunde: "Geoffrey skal også i højeste grad fremhæves som en guddommelig guide! Send endelig roserne videre til ham".
Vi er meget stolte af at give vores kunder muligheden for at have Geoffrey med som rejseleder.

Seværdigheder på rejsen

Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Danmark - Nairobi

Du flyver sidst på eftermiddagen fra Kastrup mod Kenya. 

Der er flyskift i f.eks. Amsterdam eller Doha undervejs.

Mad, drikkevarer og underholdning er naturligvis inkluderet på flyrejsen.

Dag 2: Nairobi - Aberdares

Ankomst om morgenen til Kenyas hovedstad, Nairobi, hvor du mødes af Geoffrey som fra første færd er klar til at vise sit land frem. Eventyret kan begynde.

Fra storbyens mange indtryk køres der mod nord, hvor man snart fornemmer frodigheden i landet, jo tættere man kommer højlandet. Du er fremme ved den smukt beliggende Aberdare Country Club i tid til en pragtfuld frokost i de skønne, blomsterrige omgivelser. 

Herefter køres der til trætophotellet The Ark for middag og overnatning. Fra lodgen kan I følge dyrelivet som kommer helt tæt på. Da lodgen ligger godt 2400 meter over havet kan natten være kølig, men ekstra tæpper og varmedunke gør I får en god nat.

Dag 3: Aberdares - Ol Pejeta/Sweetwaters

Efter en dejlig morgenmad er det tid til en skøn vandretur i området. Giraffer, antiloper, zebraer og aber er nogle af de dyr, du kan opleve i de smukke omgivelser.

Safarien fortsætter nu mod det mere tørre, varme og vildtrige private safarireservat, Ol Pejeta Concervancy. Turen er ikke lang, så du er fremme i tid til frokost. Og glæd dig - stedet er også kendt for sine fantastiske måltider. Der er indkvartering i store og yderst behagelige safaritelte. Her er al tænkelig komfort, swimmingpool, vandhul der tiltrækker dyr som næsehorn, zebraer, antiloper og med lidt held rovdyr. Hovedbygningen er præget af kolonitiden i Kenya og her nydes den fremragende mad. Om eftermiddagen er der safari i området, som har den højeste koncentration af vilde dyr i Kenya. Dertil er området hjem for et chimpansereservat og den største koncentration af det sorte næsehorn.

Dag 4: Ol Pejeta/Sweetwaters

Hele dagen i området, hvor du kommer godt rundt og søge de store oplevelser blandt et yderst varieret dyreliv, der naturligvis også kan byde på chancen for "The Big Five”: elefant, bøffel, løve, leopard og næsehorn. Frokosten nydes under safarien på et smukt sted.

Dag 5: Sweetwaters - Lake Naivasha

Fra det veldækkede morgenbord køres der til den berømte Rift Valley-sø, Lake Naivasha, for frokost samt middag og overnatning på Lake Naivasha Sopa Resort.

Lodgen ligger i en stor og utrolig smuk have med jævnlige besøg af bl.a. zebraer, aber, giraffer, og om natten, flodheste. Eftermiddagen er til at nyde det smukke område, hvor en god vandretur giver dejlige oplevelser blandt det rige fugleliv. Det vil sikkert også være lokkende at få en svømmetur i lodgens behagelige pool.

Dag 6: Lake Naivasha til Masai Mara

Efter morgenmaden er der sejltur på Naivasha-søen, hvor et rigt fugleliv og flodheste kan opleves på meget tæt hold. Det er en smuk og stemningsfuld oplevelse, som giver et helt anderledes indtryk af Kenyas imponerende dyre- og fugleliv set fra vandsiden. Efter sejlturen sætter bilerne kurs mod det berømte Masai Mara.

Turen dertil byder på et afvekslende landskab, og den travle og farverige by Narok, som anses som Masailandets hovedstad. Frokosten er medbragt og nydes på et velvalgt sted i løbet af turen. Der er ankomst til Masai Mara lidt hen på eftermiddagen, hvor det sidste stykke er ren safarikørsel, da mange dyr også befinder sig uden for selve reservatet. Der er indkvartering på Mara Fig Tree. Her indkvarteres i store telte med al tænkelig komfort. Mara Fig Tree ligger ved Talek-flodsystemet og giver nem safarikørsel både inde i reservatet og udenfor.

Vi har de kommende dage masser af tid til safarikørsel i området, som i særdeleshed er berømt for sin store koncentration af rovdyr. Der er tid til ballonsafari den ene af de to kommende morgener. 

Dag 7+8: Masai Mara

I har nu to hele dage til safari. Fra den tidlige morgenstund hvor den lette kølighed stadig hersker, opsøges de store oplevelser blandt Afrikas berømte ”Big Five” – elefanter, bøfler, løver, leoparder og næsehorn. Du kan naturligvis også vælge den sublime oplevelse: ballonsafari om morgenen efterfulgt af en stemningsfuld morgenmad på savannen.

Masai Mara er den nordlige del af det mægtige Serengeti-økosystem, der af mange anses for at være det bedste sted at se en stor og varieret artsrigdom. Fra den lille Dik-Dik til den store Eland-antilope, og fra små væverfugle til store gribbe. 

Dag 9: Masai Mara - Nairobi og hjemrejse eller Det Indiske Ocean

Efter flere dage med store naturoplevelser, køres I retur til Nairobi, hvor der naturligvis også er indlagt et besøg på Karen Blixens farm. Derefter er der frokost på ”Carnivore”.

Du køres til lufthavnen, hvor det er tid til at sige farvel til Geoffrey. Fra lufthavnen er der afgang for flyet mod Danmark eller mod f.eks. Zanzibar eller Kenya-kystens varme ocean og smukke strande alt afhængigt af, hvordan I har planlagt jeres rejse.

Dag 10: Ankomst Danmark

Efter flyskift i Amsterdam eller Doha, er der fly mod Danmark med ankomst til København om eftermiddagen.

Indkvarteringer på rejsen

 

Prisen inkluderer

 • Flyrejse København-Nairobi tur/retur
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Safari med 4* indkvartering som beskrevet
 • Helpension på safarien
 • Adgang til Nationalparker og vildtreservater
 • Geoffrey Sendeu som dansktalende chauffør/guide
 • Garanti for vinduesplads på safarien
 • Besøg på Karen Blixen Museet i Nairobi
 • Frokost på Carnivore i Nairobi
 • Al kørsel mellem lufthavn og hotel
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Priserne er baseret på mindst 4 deltagere.

Priserne er baseret på billigst mulige bookingklasse på fly, samt valutakurser af 15. juni 2018.
Vi tager forbehold for ændringer. 

Prisen inkluderer ikke

 • Visum, der udgør USD 50,- pr. person
 • Vaccinationer
 • Afbestillings- og rejseforsikringer
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Ikke nævnte måltider
 • Obligatorisk EU-Ansvarsforsikring: DKK 35,- pr. person
 • Private indkøb og ekstra udflugter som f.eks. ballonsafari i Masai Mara
HAR DU SPØRGSMÅL?

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Tina Jeppesen

Telefon: 56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m