VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 18 DAGES REJSE
PRIS FRA 32.395,- kr.

Balule River Lodge & Zanzibar

Få den ægte safarioplevelse i Sydafrika på Balule River Lodge kombineret med afslappende badeferie på paradis-øen Zanzibar, der er kendt for sine enestående strande

Højdepunkter på rejsen

 • Bo ved Olifant-floden, hvor elefanterne jævnligt kommer gennem lodgen
 • Sydafrikas mest kendte nationalpark, Kruger
 • Vores egen dansk-drevede lodge belligende i Greater Kruger Nationalpark
 • Oplev paradis-øen Zanzibars smukke natur
 • Det gennemsigtige, turkisblå vand ved strandkanten
 • Skønne sandstrande med palmer ved Det Indiske Ocean

18 dages rejse fra 32.395,- kr.

Den danskejede Balule River Lodge ligger i Greater Kruger National Park, som er et vildtområde væsentlig større end Jylland. 

Her har I rig mulighed for at opleve naturen og dyrelivet helt tæt på. Balule River Lodge ligger nemlig i Big Five reservatet; Balule Nature Reserve, som er en del af Greater Kruger National Park, som er på størrelse med Jylland. Lodgen ligger med udsigt til Olifants River og er ikke indhegnet, hvilket betyder, at dyrene ofte vandrer igennem lodgen. Herudover kommer alle de spændende oplevelser, som dyrene omkring lodgen står for. Ofte bevæger elefanter, aber - og mange andre dyr - sig gennem lodgen. Mange af de storslåede oplevelser kan finde sted lige ud for jeres terrasse.

Safarien er i verdensklasse og for mange af gæsterne - her er gode chancer for at opleve de berømte Big Five: løve, leopard, bøffel, elefant og næsehorn. 

På Balule River Lodge er servicen i højsædet. Her kan I forvente fantastiske måltider og et smilende og serviceminded personale. 

 

En fantastisk kombination af safari og badeferie

Turen indebærer både en klassisk afrikansk safari samt en skøn badeferie på en af verdens bedste strande. Hvis I også er typerne, som elsker afslapning og badeferie, så er denne tur til både Balule River Lodge og Zanzibar lige noget for jer!

Afslappende badeferie på Zanzibar

Efter Balule River Lodge, tager turen jer til en afslappende badeferie på øen Zanzibar. Øen er beliggende ud til Det Indiske Ocean i Tanzania, og øen har de mest eventyrlige sandstrande beskyttet af farverige koralrev. Der er desuden mange af de mange oplevelsesmuligheder på øen samt en meget imødekommende befolkning.

Der kan bl.a. besøges en af de mange spændende krydderiplantager, som øen er kendt for eller historiske Stone Town, der er bykernen i øens hovedstad. I har også muligheden for at svømme med vilde delfiner eller gå en tur i en smuk tropeskov med sjældne aber. Zanzibar rummer et væld af spændende kultur- og naturoplevelser!

Seværdigheder på rejsen

Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Danmark - Johannesburg

Afgang fra Danmark sidst på eftermiddagen til Sydafrika via europæisk lufthavn.

Dag 2: Johannesburg - Balule River Lodge

Flyet fra Europa lander tidligt om morgenen i Johannesburg. Efter et par timers ventetid flyves I til den lokale lufthavn, Hoedspruit, ved Kruger National Park.

Her bliver I mødt af Balules guide, som kører jer til lodgen. Velkomst i lodgen med en dejlig frokost, informationsmøde og afslapning i de nye omgivelser.

Dag 3: Gamedrives i Balule Nature Reserve

Lørdagen byder på to gamedrives i åbne safaribiler i Balule Nature Reserve, en morgen-gamedrive kl. 6.00 og en eftermiddags gamedrive kl. 15.30.
I har forhåbentlig held til at få øje på både zebraer, gnuer, elefanter, giraffer, løver, vortesvin, impalaer, kuduer, aber, næsehorn m.fl., men som altid når man har med naturen at gøre, er det ikke til at sige, hvad I kommer til at se. Blot er ét sikkert: safari på denne måde er en oplevelse i særklasse, fordi man hele tiden følger dyrene, deres spor og lugte.

Under eftermiddagens gamedrive gør I holdt ude i bushen lige før solen går ned. Her får I den klassiske "sundowner", mens I nyder de fantastiske lyde og dufte fra bushen og dens planter og dyr, indtil turen går tilbage til lodgen, hvor middagen venter.

Klik her for at se video fra gamedrive i Balule Nature Reserve

Dag 4: Gamedrive i Kruger National Park

Inden solopgang serveres et let morgenmåltid i lodgen, og efter en times kørsel i bil når I den statsejede del af Kruger National Park - netop som solen står op.
Parken er Sydafrikas største og mest imponerende dyrepark med et areal på omkring 20.000 kvadratkilometer.

I Kruger National Park er der mulighed for at opleve Afrikas dyreliv på tæt hold, blandt andet ”The Big Five” – en gammel betegnelse for de mest eftertragtede jagttrofæer: leopard, løve, næsehorn, bøffel og elefant.
I kører i åbne safaribiler; i jagten på dyrene viser vores ranger vej, og han ved nøjagtigt, hvad I skal observere. Han kender de vandhuller, hvor dyrene oftest kommer ned for at drikke, og de sletter, hvor de forskellige dyrearter typisk opholder sig. Undervejs gør I holdt i en af parkens rest camps, hvor der serveres brunch, tilberedt af vores rangers.
I løbet af turen standser I forskellige steder for at strække benene samt for at spise frokost.

I kører ud af parken lige før solnedgang og ankommer til Balule River Lodge, hvor et herligt aftensmåltid venter jer.

Klik her for at se video fra safari i Kruger National Park

Dag 5: Afslapning i Balule Nature Reserve & Balule tilkøbsaktiviteter

Nyd en afslappende dag i Balule River Lodge, hvor du f.eks. kan ligge og slappe af ved poolen eller sidde på terrassen og spotte de dyr, der opholder sig omkring lodgen.

Du kan også vælge en af de mange ekstra tur, der kan tilkøbes, f.eks. ballonsafari, Olifants River Cruise eller Shangaan Tribal Village.

Dag 6: Gamedrives i Balule Nature Reserve

Om tirsdagen starter I igen tidligt med en morgen-gamedrive i logdens åbne safaribiler. I spotter dyrene i Balule Nature Reserve, mens bushen vågner og solen gradvist kommer højere og højere op på himlen. Om eftermiddagen er der gamedrive i Balule Nature Reserve, hvor der igen er rigtig god mulighed for at se antiloper, giraffer, næsehorn, aber og mange andre dyr.

Undervejs gør I holdt for at nyde solnedgangen og den klassiske "sundowner", mens I nyder de fantastiske lyde og dufte fra bushen og dens planter og dyr, indtil turen går tilbage til lodgen, hvor middagen venter.

Dag 7: Gamedrives i Balule Nature Reserve + "bush braii"

Denne dag er der mulighed for tilkøbsaktiviteter, f.eks. en ekstra safari, et river cruise eller en tur i varmluftballon. 

Om eftermiddagen er der gamedrive i Balule Nature Reserve.

Hvis vejret er godt slutter aftenen af med en traditionel sydafrikansk grillaften, "bush braii", ved udsigtspunktet Lion View, hvor I nyder en lækker middag under den afrikanske stjernehimmel. 

Det er en fantastisk stemning, der breder sig, når kødet dufter på grillen, rødvinen kommer i glasset, og tjenerne dækker bordet med levende lys og hvid dug, alt imens chikaderne synger og løverne brøler i det fjerne. 

Dag 8: Game Drive i Balule Nature Reserve og mulighed for tilkøbsaktivitet

Vi starter dagen tidligt med et morgen game drive i Balule Nature Reserve. Måske kan I sætte kryds ved flere af de arter som lever i Balule Nature Reserve? Giraf, vortesvin, impala, waterbuck, bavian, zebra, elefant og flodhest

De kompetente guider fortæller gerne om dyrene og deler ud af deres viden, her er mulighed for at stille de sidste spørgsmål, hvis I føler I mangler svar på noget.

Eftermiddagen er til fri disposition. Det er muligt at tilkøbe aktiviteter eller blot slappe af på terrassen eller ved poolen.

Dag 9: Fredag: Balule River Lodge – Johannesburg

Afrejse fra Balule River Lodge om formiddagen og ankomst til Johannesburg først på eftermiddagen.

Flyet til Zanzibar afgår natten mellem fredag og lørdag. Derfor inkluderer prisen et værelse på et lufthavnshotel ved O. R. Tambo International Airport i Johannesburg, hvor I har tid til at slappe af inden afrejse. Alternativt kan der i stedet arrangeres en udflugt til Soweto og Johannesburg samt kørsel til en restaurant i Johannesburg og transfer tilbage til lufthavnen (middag for egen regning).  

Dag 10-17: Zanzibar

Afrejse fra Johannesburg natten mellem fredag og lørdag, hvor der flyves til Zanzibar med et flyskift undervejs. Ankomst til Zanzibar denne formiddag.

Afhentning i Zanzibars' Lufthavn og transfer i bil til hotellet.

Ankomst og check-in på hotellet, hvor det gæstfrie personale står klar til at tage imod dig.

7 hele dage på eksotiske Zanzibar, hvor der er rigelig tid til både at slappe af på det vidunderlige strandhotel ved den fine palmeklædte sandstrand, samt at tage på opdagelse på den spændende ø.

Der er et hav af muligheder for aktiviteter og guidede ture på øen, der rummer et bredt udvalg af såvel kulturelle og historiske attraktioner som af dejlige naturoplevelser.

Uanset om du bliver på hotellet eller tager på tur, vil du helt sikkert møde en lokalbefolkning der er meget åbne, venlige og hjælpsomme.

Overnatning på Zanzibar Magic med halvpension inkluderet. 

Dag 17: Zanzibar – Europa

En fantastisk rejse er ved at være forbi og efter transport fra hotellet til lufthavnen er det tid for fly hjem mod Danmark.

Transfer i bil fra hotellet til Zanzibars' Lufthavn.

Afrejse med fly fra Zanzibar til Europa.

Dag 18: Ankomst Danmark

Efter et flyskift ankommer I til København.

Indkvarteringer på rejsen

 

Breezes Beach Club & Spa

Breezes Beach Club & Spa ligger i en palmeklædt tropisk have ved den eftertragtede Bwejuu Beach på Zanzibars sydøstkyst. Ideelt for par og familier som leder efter en romantisk og afslappende ferie, men stadig med mulighed for mange aktiviteter. Det skønne hotels 70 værelser er fordelt på kategorierne standardværelser, deluxe værelser og suiter. Hotellet har tre restauranter og fire barer som kan betjene alle jeres kulinariske lyster hele dagen lang. Lige fra buffet til frisk fanget og tilberedt fisk til intim romantisk middag for to. Barerne variere også fra pool bar til whisky/likør bar til kaffe og te bar til eftermiddags kagen.   Aktivitetsmulighederne på stranden og langs kysten er afhængig af stedets tidevandsforskel. Ved lavvande er der mulighed for spadsereture og cykelture langs den kilometerlange skønne strand. Det er også muligt at benytte sig af de mange former for boldspil så som volleyball eller strand tennis. Dog vil højepunktet være at gå på revet. Det smukke rev kommer frem ved lavvande og giver en enestående mulighed for at se det på en helt anden måde en normalt. Dog må det endelig ikke glemmes ved højvande hvor det er muligt at snorkle og dukke på revet. Dette er en helt ekseptionel oplevelse som har fået fem stjerner på omgivelser men også på certificeringen når man skal lære at dykke.  Herud over er det også muligt at dyrke andre vandsport aktivitetet så som kitesurfing, sejlads, windsurfing, vandcykler, kajak og padel boarding. Frangipani Spa er en prisbelønnet spa som giver mulighed for afslapning og selvforkælelse i alle afskygninger.  Breezes ligger langs en uberørt og smuk strand på den sydøstlige kyst af Zanzibar, som er den mest rolige og uberørte del af øen. 

Læs mere


Prisen inkluderer

 • Fly København-Hoedspruit, Hoedspruit-Johannesburg, Johannesburg-Zanzibar og Zanzibar-København
 • Afhentning i Hoedspruit Lufthavn og biltransfer til/fra Balule River Lodge
 • 7 overnatninger på Balule River Lodge i delt standard-dobbeltværelse 
 • Fuld forplejning på Balule River Lodge, eksklusiv drikkevarer*)
 • 3 morgen-game drives i Balule Nature Reserve, den ene afsluttes med “champagne breakfast” i lodgen
 • Heldagssafari i Kruger National Park
 • 2 eftermiddags-game drives i Balule Nature Reserve med “sundowner” i bushen
 • Game drive i Balule Nature Reserve med “bush braii”
 • 1 overnatning på lufthavnshotel ved O. R. Tambo International Airport i Johannesburg
 • Transfer Zanzibar lufthavn - hotel t/r
 • 7 overnatninger på Zanzibar Magic med halvpension

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkevarer (Der er mulighed for tilkøb af drinkspakke på Balule, så opholdet bliver All Inclusive. Drinkspakken koster kr. 1.995 pr. voksen pr. uge, og kr. 695 pr. barn under 18 år pr. uge. Drinkspakken indeholder husets vin, øl, vand og spiritus fra drinkskortet (lokale mærker)).
 • Ikke nævnte måltider 
 • Drikkepenge
 • Rejse / afbestillingsforsikring
 • Tilkøbte udflugter
 • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 79.- pr. person
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"
 • Sædereservation på flyrejsen 

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

*) Zanzibar Magic er vores bronzeprodukt. Der er selvfølgelig også mulighed for at vælge vores sølv- eller guldprodukt mod en merpris. 
Vores sølvprodukt er Ocean Paradise og vores guldprodukt er Breezes Beach Club. Ring eller skriv for pris. 

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Linda Bertelsen

Telefon: 63 21 43 04

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m