VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 26 DAGES REJSE
PRIS FRA 42.995,- kr.

Fra Cape Town til Victoria Falls

På denne mere end tre uger lange ekspeditionslignende rejse med et højt aktivitetsniveau besøges fire af det sydlige Afrikas smukkeste og mest spændende lande. En uovertruffen oplevelse for livet for den eventyrlystne.

Højdepunkter på rejsen

 • Smukt beliggende Cape Town for foden af Taffel-bjerget
 • Den smukke orange/røde Namib-ørken med verdens højeste klitter
 • Kulturelle oplevelser i Damaraland og langs Namibias barske kyst
 • Safari i dyreriget Etosha National Park med varieret storvildtsbestand
 • Det enestående Okavango-delta, hvor det klare vand løber ud i sandet
 • Chobe National Park, hvor især de mange elefanter sætter dagsordenen
 • Imponerende Victoria Falls der er et af verdens største vandfald

26 dages rejse fra 42.995,- kr.

Denne klassiske og spændende rejse går fra Cape Town i Sydafrika til Victoria Falls i Zimbabwe. Der er en erfaren guide med på hele turen og undervejs bor man på hyggelige lodges eller camps. Nogle dage sørger guiden for tilberedning af måltider, andre dage spiser man på lodgen. I det specialiserede safarikøretøj, med plads til 12 gæster, går rejsen gennem Sydafrika, Namibia, Botswana til Zimbabwe.

Safarirejse fuld af oplevelser

Det er en rute, som opdagelsesrejsende og eventyrere har begivet sig ud på i århundreder. Turen går gennem smuk natur og imponerende landskaber; fra den prægtige storby, Cape Town, langs vildtreservater, nationalparker, øde ørkenstrækninger og Okavango-deltaet, der alle byder på mægtige safarioplevelser. 

Cape Town - storbyen med fantastisk beliggenhed

Turen starter i Cape Town, hvor man unægteligt bliver betaget af en storby, der har en af verdens absolutte smukkeste beliggenheder - her kunne mange vist godt slå sig ned.

Sossusvleis høje klitter og historiske Swakopmund

I vil også opleve Sossusvlei med verdens højeste klitter samt kystbyen Swakopmund, der er et historisk og kulturelt minde om den tidligere tyske kolonisering af landet.

Fantastiske Victoria Falls

Turen afsluttes ved det mægtige Victoria Falls i Zimbabwe, som er en yderst mindeværdig og frodig oplevelse. Vandfaldet er blandt verdens største af slagsen og er et af landets absolut mest populære attraktioner. 

Safaribil med guide

Ved en fyldt afgang med 12 deltagere køres der i en stor 4x4-safaribil. Guiden sørger for, at der roteres sæde, således at sol og vind fordeles lige, da der ikke er vinduesplads til alle.

Seværdigheder på rejsen
Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark med et flyskift i Europa og Johannesburg undervejs.

Dag 2: Cape Town - Ankomst

Der ankommes til Cape Town først på dagen. Velmødt i lufthavnen af lokal repræsentant for Safari Eksperten, køres der mod The Townhouse Hotel, som er rejsens første indkvarteringssted fordelt over de første tre nætter på rejsen.

Dagen er til fri disposition i Cape Town. Først på aftenen vil der være møde med guiden og resten af gruppen på hotellet for et kort informationsmøde om rejsen.

Indkvartering på Radisson Blu Hotel & Residence (eller lignende) inkl. morgenmad.

Frokost og aftensmad for egen regning. 

Dag 3: Cape Town, Sydafrika

Afhentning på hotellet om morgenen, hvor der køres ud til en svævebane, som vil fungerer som transportmiddel til toppen af det legendariske Taffelbjerg. Herfra ses en spektakulær udsigt over Cape Town og den omkringliggende halvø (sigtbarheden på dagen afhænger af vejret). Herefter vil der være transport tilbage til byen, hvor Company Gardens, Greenmarket Square, SA musset og farverige og billedlige Malay Quarter, der er kendt som Bo-Kaap, kan ses.

Om eftermiddagen foreslår vi et besøg hos V & A Waterfront, beliggende i hjertet af Cape Towns industrihavn, som byder på masser af indendørs shoppingmuligheder og underholdning.

Afstand der tilbagelægges: 50 km

Overnatning på Radisson Blu Hotel & Residence (eller lignende) inkl. morgenmad.

Frokost og aftensmad for egen regning. 

Dag 4: Cape Town, Sydafrika

I dag udforskes Cape halvøen. Turen går langs Atlantic Seabord via Sea Point, Clifton og Camps Bay, og gør stop ved Maiden Coves udkigspunkt, inden der fortsættes til Hout Bay. Her er der mulighed for at tage på bådtur til Seal Island (sæsonafhængigt og er ikke med i prisen). Turen fortsætter herefter hen over Chapman’s Peak, en af verdens mest betagende kyststrækninger til Cape Point og Good Hopes natur reservat. Om eftermiddagen går turen til Simon’s Town, en by med charmerende victoriansk arkitektur, en flådebase og en stor pingvinkoloni ved den smukke Boulders Beach. Bemærk venligst, at indgangsbilletten ved Booulders Beach betales selv.

Afstand der tilbagelægges: 250 km.

Overnatning på Radisson Blu Hotel & Residence (eller lignende) inkl. morgenmad.

Frokost og aftensmad for egen regning. 

 

Dag 5: Cape Town, Sydafrika til Cederberg Mountain, Sydafrika

Efter morgenmaden tages der afsked med Cape Town. Det sidste smukke syn af Taffelbjerget kan nydes inden kursen sættes mod Cederberg Mountains. Der ankommes til byen, Clanwilliam, sent på eftermiddagen. Dette er en af de ældste byer i landet, og den ligger smukt placeret for foden af Cedarberg-bjergene.

Overnatning på Clanwilliam Lodge (eller lignende) med fuldpension.

Afstand der skal tilbagelægges: ca. 230 km.

Dag 6: Cedarberg Mountains til Orange River, Namibia

Der rejses langs vestkysten og køres gennem storslåede bjergkæder på vej til campen, der ligger på bredden af Orange-floden, som danner den naturlige grænse mellem Sydafrika og Namibia.

Overnatning på Felix Unite Camp Provenance (eller lignende) med fuldpension.

Afstand der skal tilbagelægges: ca. 470 km.

Dag 7: Orange River, Namibia

Denne dag byder på sejltur i kano på Orange-floden. Det er ren afslapning, hvor man kan læne sig tilbage, slappe af og nyde de smukke omgivelser, mens der sejles med strømmen ned af floden.

Overnatning på Felix Unite Camp Provenance (eller lignende) med fuldpension.

Dag 8: Ai-ais & Fish River Canyon, Namibia

Orange River forlades, og der krydses ind i Namibia. Undervejs stoppes ved Ai-Ais, hvor termisk vand, rigt på sulfater og fluorider og med en temperatur på ca. 60 °C, fosser frem fra kilderne. På Nama-sprog betyder ”Ai-Ais” brændende vand.

Herfra fortsættes til det næste indkvarteringssted, som ligger placeret tæt på Fish River Canyon. Fish River Canyon anses for at være den andenstørste canyon i verdenen, kun overgået af Grand Canyon i USA. Fish River Canyon er 160km lang, op til 27km bred og nogle steder op mod 550m dyb.

Om aftenen kan endnu en perfekt afrikansk solnedgang nydes sammen med den fantastiske udsigt over kløften.

Overnatning på Canyon Roadhouse Campsite (eller lignende) med fuldpension.

Afstand der skal tilbagelægges: ca. 220 km.

Dag 9: Fish River Canyon til Sossusvlei, Namibia

Dagen bruges på at køre længere ind i landet gennem Namib Naukluft Nationalpark.

Overnatning på Agama River Camp (eller lignende) med morgenmad samt frokost inkluderet.

Aftensmad for egen regning. 

Afstand der tilbagelægges: 600 km

Dag 10: Sossusvlei, Namibia

Denne morgen står I tidligt op for at besøge verdens højeste sandklitter ved Sossusvlei og Deadvlei. Disse klitter, der kan nå en højde på over 300 m, er helt spektakulære og klart et foto værd. Hvis I er heldige, kan der endda være vand i vlei-søen. Der gøres også stop for at se Sesriem Canyon, som blev formet for millioner af år siden af Tsauchab-floden. Undervejs nydes madpakken, som er medbragt fra Agama River Camp.

I vender tilbage til lodgen om eftermiddagen.

Om aftenen er der middag på campen.

Afstand, der tilbagelægges: 230 km.

Overnatning på Agama River Camp (eller lignende) med fuldpension.

Dag 11: Namib Naukluft National Park til Swakopmund, Namibia

Dagen går med at køre gennem Namib Naukluft National Park på vej til Swakopmund.

Namib-Naukluft-ørkenen er hjemsted for nogle af verdens mest sjældneste plante- og dyrearter, og at opleve denne unikke flora og fauna på en namibisk safari er et must. Dyrene i dette barske landskab omfatter oryx, springbok og Hartmann's Mountain Zebra. Undervejs nydes en medbragt madpakke fra Agama River Camp. 

I ankommer til den charmerende kystby Swakopmund om eftermiddagen, en oase mellem ørkenens vidder og Atlanterhavet.

Om eftermiddagen ankommer I til jeres overnatningssted for natten.

Afstand, der tilbagelægges: 295 km.

Overnatning på Hotel A La Mer (eller lignende) med morgenmad inkluderet.

Aftensmad for egen regning.

 

Dag 12: Swakopmund, Namibia

Dagen er til fri disponering. Her kan man evt. tilkøbe aktiviteter eller alternativt bare nyde atmosfæren i denne lille maleriske by og nyde dens skønhed og strande.

Overnatning på Hotel A La Mer (eller lignende) med morgenmad inkluderet.

Frokost og aftensmad for egen regning.

Dag 13: Damaraland, Namibia

Efter morgenmaden på hotellet, forlader vi Atlanterhavskysten og derefter ind i landet over ørkensletterne til Spitzkoppe, en ikonisk gruppe af buede farverige granitbjerge.

Efter en vandring mellem kampestenene for at se de gamle Bushmen-malerier og udgravninger, fortsættes videre til byen Omaruru, hvor der overnattes. Undervejs nydes en medbragt frokost fra Raith’s Deli.

Om eftermiddagen gøres stop ved det lokale destilleri og den lille vinkælder i Omaruru for at smage på vine fra området.

Overnatning på Omaruru Guest House (eller lignende)

Aftensmad for egen regning.

Afstand, der tilbagelægges: 310 km.

Dag 14: Omaruru og himba landsby, Namibia

Efter morgenmaden, går rejsen videre mod Kamanjab, hvor I besøger en Himba-landsby om eftermiddagen.

Besøget vil være en unik oplevelse med kulturudveksling, læring og forståelse af levemåden for den sidste traditionelle stamme i Namibia, Ova-Himba.

Middag og overnatning på Omaruru Guest House (eller lignende).

Frokost for egen regning.

Afstand, der tilbagelægges: 330 km.

Dag 15: Kamanjab til Etosha, Namibia

Efter gårsdagens kulturelle oplevelse i Kamanjab, går turen til Etosha National Park.

Morgenmaden nydes på Oppi Koppi Restcamp eller lignende og herfra medbringes en madpakke til dagen.

Etosha Game Park blev erklæret en nationalpark i 1907, og parken er hjemsted for ca. 114 pattedyrarter, 340 fuglearter, 110 krybdyrarter, 16 paddearter og overraskende nok en fiskeart.

Om eftermiddagen køres I til jeres indkvarteringssted for natten.

Overnatning på Okaukuejo (eller lignende).

Aftensmad er for egen regning.

Afstand, der tilbagelægges: 280 km.

Dag 16+17: Etosha National Park, Namibia

På disse to dage nydes morgenmaden på campen, og dagene bruges på game drives i Etosha National Park i håb om at spotte løver, leoparder, elefanter og næsehorn samt gepard, giraf, zebra og de mange forskellige typer antiloper, parken har at byde på. Undervejs nydes en medbragt frokost fra campen.

Nætterne tilbringes ved de oplyste vandhuller, der møder parkens forskellige natlige dyr, når de kommer for at drikke.

Dag 16: Overnatning på Okaukuejo (eller lignende).

Afstand, der tilbagelægges: 100 km.

Dag 17: Overnatning på Namutoni (eller lignende)

Afstand, der tilbagelægges: 150 km.

Aftensmad for egen regning på begge dage.

Dag 18: Etosha til Kavango River, Namibia

Morgenmad på lodgen.

Rejsen fortsætter i østgående retning. Vejen går langs Caprivi til Rundu og derfra videre til Kaisosi River Lodge. Frokosten er medbragt fra Namutoni og nydes undervejs.

Her tilbringes en afslappende eftermiddag ved lodgen på bredden af Kavango River.

Der er mulighed for at deltage i en del valgfrie aktiviteter såsom besøg til Mbanza Living Museum, en traditionelt kulturel skole, lokal landsby for Kavango-folk, eller en solopgangscruise på floden. Det er også mulighed for at trække stikket, slappe af ved poolen, mens I nyder de smukke naturlige omgivelser.

Overnatning i hytter på Kaisosi River Lodge (eller lignende)

Afstand, der skal tilbagelægges: ca. 435 km.

Aftensmad for egen regning.

Dag 19: Kavango River til Okavango-deltaet, Botswana

Efter morgenmad på lodgen, tages der afsked med Namibia for at krydse ind i Okavango-deltaet i Botswana, langs den vestlige grænse, og derfra til campen, hvor indkvarteringen vil finde sted. Frokosten er medbragt fra Kaisosi River Lodge og nydes undervejs.

Overnatning på Guma Lagoon Campsite (eller lignende) med fuldpension.

Dag 20: Okavango-deltaet, Botswana

Morgenmad på campen.

Dagen bruges på at udforske Okavangos netværk af floder, kanaler og laguner i en Mokoros, der er traditionelle kanoer lavet af udhulede træstammer. Herfra er det muligt at studere de mange forskellige fuglearter og vilde dyr, der befinder sig i området. Frokosten er medbragt og nydes undervejs.

Undervejs gøres ophold på en isoleret ø, hvor en halvanden times guidet gåtur vil foregå. Her er mulighed for at se elefanter, vandbukke og/eller andre dyr, som lever i dette paradis.

Overnatning på Guma Lagoon Campsite (eller lignende) med fuldpension.

Afstand, der skal tilbagelægges på dag 19 & 20: 380 km.

Dag 21: Okavango-deltaet til Caprivi, Namibia

Efter morgenmaden, tages afsked med Okavango-deltaet, og krydses atter ind i Namibia via den smalle Caprivi-strip.

På vej til campen vil der være en safaritur gennem Mahangu National Park med et rigt plante- og dyreliv. På safarien vil der være mulighed for at se f.eks. roan- og sabelantiloper, elefanter, flodheste og bøfler samt et væld af fugle.

Turen går gennem den smalle Caprivi Stribe, som er Namibias "adgang" til Zambezi-floden. Campen ligger på bredden af Kwando-floden.

Frokosten er medbragt fra Guma Lagoon Camp og nydes undervejs.

Denne eftermiddag er til fri disposition til forskellige aktiviteter. Det er et dejligt sted at læne sig tilbage i skyggen af et træ med udsigt til floden og en kølelig drink i hånden.

Middag og overnatning på Camp Kwando (eller lignende) med fuldpension.

Afstand, der skal tilbagelægges: Ca. 385 km

Dag 22: Caprivi til Chobe, Botswana

Morgenmad på lodgen.

Namibia forlades igen, og der køres ind i Botswana til Kasane, som er porten til Chobe National Park. Chobe National Park er Botswanas næststørste National Park og dækker 10.566km2.

Undervejs nydes en medbragt frokost.

Efter ankomsten til campen, vil der være tid til afslapning, og der vil også være mulighed for at deltage i en række aktiviteter.

Middag og overnatning på Chobe Safari Lodge Campsite (eller lignende) med fuldpension.

Afstand, der skal tilbagelægges: ca. 215 km

Dag 23: Chobe National Park, Botswana

Efter morgenmaden lægger dagen ud med et game drive i Chobe National Park.

Chobe har en af de største bestande af elefanter på det afrikanske kontinent.

Midt på dagen er der afslapning på campen.

Eftermiddagen byder på bådsafari på Chobe-floden – en uforglemmelig oplevelse og en af de bedste måder at se dyrelivet, naturen og den fantastiske solnedgang på.

Overnatning på Chobe Safari Lodge Campsite (eller lignende) med morgenmad inkluderet.

Afstand, der skal tilbagelægges: ca. 50 km

Frokost og aftensmad for egen regning.

Dag 24: Chobe til Victoria Falls, Zimbabwe

Efter morgenmaden, forsættes rejsen fra Botswana videre ind i Zimbabwe til Victoria Falls.

Ved ankomsten besøges det fortryllende Victoria Falls med det lokale navn Mosi oa Tunya – ”Røgen der tordner”. Her har I en guidet tur.

Herefter besøges Victoria Falls Wildlife Trust, der kæmper for at redde og rehabilitere dyr.

Eftermiddagen byder på et sundown-river-cruise på Zambezi-floden.

Resten af dagen er til fri disponering.

Overnatning på Zambezi River Lodge (eller lignende) med morgenmad og frokost inkluderet.

Aftensmad er for egen regning.

Afstand, der tilbagelægges: 90 km.

Dag 25: Victoria Falls, Zimbabwe - Hjemrejse

Opholdet slutter efter morgenmaden. Her køres I til Victoria Falls lufthavn for flyrejse hjem mod Danmark.

Dag 26: Hjemkomst til Danmark

Der er hjemkomst til Danmark i løbet af dagen.

Indkvarteringer på rejsen

 


Prisen inkluderer

 • Flyrejse: København - Cape Town, Victoria Falls - København 
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Beskrevet gruppesafari
 • 23 nætter på 2-3 stjernet lodge
 • Sunset-cruise på Chobe-floden
 • Mokorotur i Okavango-deltaet
 • Kanotur på Orange River
 • Sunset-cruise på Zambezi River
 • Game drives og kørsel i 4x4 fuldt udrustet safarikøretøj 
 • 23 x morgenmad, 15 x frokoster, 10 x aftensmad 
 • Entré til de nationalparker og reservater der besøges på rejsen
 • Erfaren engelsktalende lokal guide

Prisen inkluderer ikke

 • Visum ved indrejse til Zimbabwe, Namibia og Zambia 
 • Lokal betaling til guiden for madindkøb: 170 EUR (betales inden afrejse)
 • Rejseforsikring
 • Afbudsforsikring (koster 4% eller 6% af rejsens værdi)
 • Valgfrie aktiviteter i Cape Town, Swakopmund og Victoria Falls
 • Drikkevarer
 • Måltider som ikke er nævnt i inkl.
 • Drikkepenge
 • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 39.- pr. person
 • Sædereservation på flyrejsen 

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Linda Bertelsen

Telefon: 63 21 43 04

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m