VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 14 DAGES REJSE
PRIS FRA 32.995,- kr.

Balule River Lodge & Victoria Falls

På kombinationsrejsen “Balule River Lodge & Victoria Falls” er du garanteret store dyre- og naturoplevelser på safari i Sydafrika i Balule River Lodge og store naturoplevelser i Victoria Falls, et af verdens syv naturlige vidundere.
Både i Balule River Lodge i Sydafrika og i Victoria Falls bor du i luksuriøse og stemningsfulde omgivelser, som er en oplevelse i sig selv.

Højdepunkter på rejsen

 • Oplev Sydafrikas mest kendte nationalpark, Kruger
 • Bo ud til Olifant-river hvor elefanterne jævnligt kommer gennem lodgen
 • Vores egen lille intime og dansk-drevede lodge belligende i Greater Kruger Nationalpark
 • River Cruise på Zambezi River blandt flodens dyr
 • Guided tur ved verdens smukkeste vandfald Victoria Falls
 • Chobe Nationalpark med en enorm bestand af elefanter

14 dages rejse fra 32.995,- kr.

Her har I rig mulighed for at opleve naturen og dyrelivet helt tæt på. Balule River Lodge ligger nemlig i Big Five reservatet; Balule Nature Reserve, som er en del af Greater Kruger National Park, som er på størrelse med Jylland. Lodgen ligger med udsigt til Olifants River og er ikke indhegnet, hvilket betyder, at dyrene ofte vandrer igennem lodgen. 

På Balule River Lodge er servicen i højsædet. Her kan I forvente fantastiske måltider og et smilende og serviceminded personale. 

Safarien er i verdensklasse og for mange af gæsterne - her er gode chancer for at opleve de berømte Big Five: løve, leopard, bøffel, elefant og næsehorn. 

Safari i Balule River Lodge og fantastiske oplevelser ved Victoria Falls

Forestil jer at vågne op til lyden af Victoria Falls og at se solen stige op bag disen fra et af verdens syv naturlige vidundere, alt imens I indsuger atmosfæren og historien fra en svunden tid. Dette får du på kombinationsrejsen “Balule River Lodge og Victoria Falls”, hvor I, efter en safari i Balule River Lodge, rejser videre til Victoria Falls, og bor på det superelegante og stemningsfulde Victoria Falls Hotel, der ligger midt i Victoria Falls National Park. 

Seværdigheder på rejsen


Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Danmark - Johannesburg

Afgang fra Danmark sidst på eftermiddagen til Sydafrika via europæisk lufthavn.

Dag 2: Johannesburg - Balule River Lodge

Flyet fra Europa lander tidligt om morgenen i Johannesburg. Efter et par timers ventetid flyves til den lokale lufthavn, Hoedspruit, ved Kruger National Park. Her bliver I mødt af Balules guide, som kører jer til lodgen. Velkomst i lodgen med en dejlig frokost.

Resten af dagen står på informationsmøde og afslapning i de nye omgivelser.

Dag 3: Gamedrives i Balule Nature Reserve

Lørdagen byder på to gamedrives i åbne safari biler i Balule Nature Reserve, en morgen gamedrive kl. 6.00 og en eftermiddags gamedrive kl. 15.30.
Vi har forhåbentlig held til at få øje på både zebraer, gnuer, elefanter, giraffer, løver, vortesvin, impalaer, kuduer, aber, næsehorn m.fl., men som altid når man har med naturen at gøre, er det ikke til at sige, hvad vi kommer til at se. Blot er ét sikkert: safari på denne måde er en oplevelse i særklasse, fordi man hele tiden følger dyrene, deres spor og lugte.
Under eftermiddagens gamedrive gør vi holdt ude i bushen lige før solen går ned. Her får vi den klassiske "sundowner", mens vi nyder de fantastiske lyde og dufte fra bushen og dens planter og dyr, indtil turen går tilbage til lodgen, hvor middagen venter.

Klik her for at se video fra gamedrive i Balule Nature Reserve

Dag 4: Gamedrive i Kruger National Park

Inden solopgang serveres et let morgenmåltid i campen, og efter en times kørsel i bil når vi den statsejede del af Kruger National Park - netop som solen står op. Parken er Sydafrikas største og mest imponerende dyrepark med et areal på omkring 20.000 kvadratkilometer. I Kruger National Park er der mulighed for at opleve Afrikas dyreliv på tæt hold, blandt andet ”The Big Five” – en gammel betegnelse for de mest eftertragtede jagttrofæer: leopard, løve, næsehorn, bøffel og elefant.
Vi kører i åbne safari biler: i jagten på dyrene viser vores ranger vej, og han ved nøjagtigt, hvad vi skal observere. Han kender de vandhuller, hvor dyrene oftest kommer ned for at drikke, og de sletter, hvor de forskellige dyrearter typisk opholder sig.
Undervejs gør vi holdt i en af parkens rest camps, hvor der serveres brunch, tilberedt af vores rangers.
I løbet af turen standser vi forskellige steder for at strække benene samt for at spise frokost.

Vi kører ud af parken lige før solnedgang og ankommer til Balule River Lodge, hvor et herligt aftensmåltid venter os.

Klik her for at se video fra safari i Kruger National Park

Dag 5: Afslapning i Balule Nature Reserve & Balule tilkøbsaktiviteter

Nyd en afslappende dag i Balule River Lodge, hvor du f.eks. kan ligge og slappe af ved poolen eller sidde på terrassen og spotte de dyr, der opholder sig omkring lodgen.

Du kan også vælge en af de mange ekstra ture, der kan tilkøbes, f.eks. ballonsafari, Olifants River Cruise eller Shangaan Tribal Village.

Dag 6: Gamedrives i Balule Nature Reserve

Tirsdagen starter vi igen tidligt med en morgen gamedrive i logdens åbne safaribiler. Vi spotter dyrene i Balule Nature Reserve, mens bushen vågner og solen gradvist kommer højere og højere op på himlen. Om eftermiddagen er der gamedrive i Balule Nature Reserve, hvor der igen er rigtig god mulighed for at se antiloper, giraffer, næsehorn, aber og mange andre dyr.

Undervejs gør vi holdt for at nyde solnedgangen og den klassiske "sundowner", mens vi nyder de fantastiske lyde og dufte fra bushen og dens planter og dyr, indtil turen går tilbage til lodgen, hvor middagen venter.

Dag 7: Gamedrives i Balule Nature Reserve + "Bush Braii"

Denne dag er der mulighed for tilkøbsaktiviteter, f.eks. en ekstra safari, et river cruise eller en tur i varmluftballon. 

Om eftermiddagen er der gamedrive i Balule Nature Reserve.

Hvis vejret er godt slutter aftenen af med en traditionel sydafrikansk grillaften, "Bush Braii", ved udsigtspunktet Lion View, hvor vi nyder en lækker middag under den afrikanske stjernehimmel. 

Det er en fantastisk stemning, der breder sig, når kødet dufter på grillen, rødvinen kommer i glasset, og tjenerne dækker bordet med levende lys og hvid dug, alt imens chikaderne synger og løverne brøler i det fjerne. 

Dag 8: Game Drive i Balule Nature Reserve og mulighed for tilkøbsaktivitet

Vi starter dagen tidligt med et morgen game drive i Balule Nature Reserve. Måske kan I sætte kryds ved flere af de arter som lever i Balule Nature Reserve? Giraf, vortesvin, impala, waterbuck, bavian, zebra, elefant og flodhest

De kompetente guider fortæller gerne om dyrene og deler ud af deres viden, her er mulighed for at stille de sidste spørgsmål, hvis I føler I mangler svar på noget.

Eftermiddagen er til fri disposition. Det er muligt at tilkøbe aktiviteter eller blot slappe af på terrassen eller ved poolen.

Dag 9: Balule River Lodge - Victoria Falls

Transfer i bil fra Balule River Lodge til Nelspruit, hvorfra der flyves til Victoria Falls Airport. 

Herfra er der transfer i bil til Zimbabwe og Batonka Guest Lodge.

Dag 10: Guided Tour of the Falls & Sunset Cruise på Zambezi River

 

Guidet tur til Victoria Falls. Turen giver ikke alene mulighed for at se det spektakulære vandfald - guiden fortæller også om geologien og oprindelsen bag dette berømte World Heritage Site, og om det unikke økoystem i den omgivende regnskov. I får også historien om de opdagelsesrejsende og deres ekspeditioner ned ad Zambezi River, ligesom guiden genfortæller nogle af de indfødtes legendariske historier om vandfaldet, som på Tonga-sproget hedder Mosi-oa-Tunya - "røgen, der buldrer". Guiden sørger naturligvis også for, at du får lejlighed til at fotografere Victoria Falls fra de allerbedste spots. Turen varer ca. 2 timer.

Den berømte Zambezi River flyder ovenfor Victoria Falls, og på et 2-timers cruise får vi rig lejlighed til at observere livet på floden.
Sejlturen foregår i et adstadigt tempo, og vi ser flodheste, krokodiller og et væld af forskellige små og store fugle og storke.
Længere nede ad floden kan man se vanddampen fra Victoria Falls rage højt op i luften, og man forestiller sig uvægerligt, hvor fantastisk en oplevelse det må have været for den opdagelsesrejsende David Livingstone, da han ”opdagede” Victoria Falls i 1855.

 

Dag 11: Chobe National Park

I dag køres til Chobe National Park. Omkring halvdelen af Botswanas imponerende bestand på mere end 100.000 elefanter lever i Chobe, hvilket tydeligt ses på mange af træerne, som de er hårde ved i jagten på friske blade og bark. Sammen med de nærmeste omgivelser udgør dette simpelt hen Afrikas største elefantbestand – og dermed verdens største.

Det er generelt muligt at komme rigtig tæt på elefanterne såvel på land som fra vandsiden. Langs og i floden ses desuden masser af flodheste samt store flokke af bøfler, der nogle gange kan bestå af mere end 1.000 dyr. Disse er de lokale løvers yndlingsbytte, men jagten er typisk henlagt til den tættere vegetation lidt væk fra floden. Der findes også mange andre store planteædere, bl.a. stor kudu, roan-antilope, sabel-antilope og impala.

Dag 12: Afslapning og middag på Palm River Hotel

Dagen er til fri disposition. Der er mulighed for at slappe af ved poolen.

Om aftenen nydes en dejlig middag på Palm River Hotel (inkl. transfers, ekskl. drikkevarer) 

Dag 13: Victoria Falls - Europa

Transfer i bil fra hotellet til Victoria Falls Lufthavn.

Afrejse midt på dagen med fly fra Victoria Falls til Johannesburg, hvor man lander midt på eftermiddagen.

Samme aften flyver man videre fra Johannesburg til Europa.

Dag 14: Ankomst Danmark

Flyet fra Sydafrika lander i den europæiske lufthavn tidligt om morgenen.
Efter nogle timers ventetid fortsættes med fly til Danmark, hvor der afhængig af forbindelsen er ankomst sidst på formiddagen/først på eftermiddagen.

Prisen inkluderer

 • Fly København-Hoedspruit, Neilspruit-Victoria Falls, og Victoria Falls-København
 • Afhentning i Hoedspruit Lufthavn og biltransfer til Balule River Lodge
 • 7 overnatninger på Balule River Lodge i et standard-dobbeltværelse 
 • Fuld forplejning på Balule River Lodge, eksklusiv drikkevarer*
 • 3 morgen game drives i Balule Nature Reserve, den ene afsluttes med “champagne breakfast” i lodgen
 • Heldagssafari i Kruger National Park
 • 2 eftermiddags game drives i Balule Nature Reserve med “sundowner” i bushen
 • Game drive i Balule Nature Reserve med “bush braii”
 • Transfer i bil fra Balule River Lodge til Mpumalanga Lufthavn
 • Transfer i bil fra Victoria Falls lufthavn til Batonka Guest Lodge
 • 4 overnatninger på Batonka Guest Lodge inkl. morgenmad
 • Udflugt til Victoria Falls med guide inkl. entregebyr
 • Sunset Cruise på Zambezi River inkl. drikkevarer, snacks, transfers og river fee 
 • Heldagstur til Chobe National Park inkl. park fee 
 • Middag på Palm River Hotel inkl. transfer 
 • Transfer i bil fra Batonka Guest Lodge til Victoria Falls Lufthavn

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkevarer (Der er mulighed for tilkøb af drinkspakke på Balule, så opholdet bliver All Inclusive. Drinkspakken koster kr. 1.995 pr. voksen pr. uge, og kr. 695 pr. barn under 18 år pr. uge. Drinkspakken indeholder husets vin, øl, vand og spiritus fra drinkskortet (lokale mærker)).
 • Drikkepenge
 • Rejse/afbestillingsforsikring
 • Tilkøbte udflugter
 • Måltider i Victoria Falls udover morgenmad
 • Drikkevarer til middagen på Palm River Hotel 
 • Drikkevarer til frokost i Chobe 
 • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 79.- pr. person
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"
 • Sædereservation på flyrejsen 

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Linda Bertelsen

Telefon: 63 21 43 04

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m