Fra Cape Town til Victoria Falls
VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 24 DAGE
PRIS FRA 28.995,- kr.

Fra Cape Town til Victoria Falls

På denne mere end tre uger lange ekspeditionslignende rejse med et højt aktivitetsniveau besøges fire af det sydlige Afrikas smukkeste og mest spændende lande. En uovertruffen oplevelse for livet for den eventyrlystne.

Højdepunkter på rejsen

 • Smukt beliggende Cape Town for foden af Taffel-bjerget
 • Den smukke orange/røde Namib-ørken med verdens højeste klitter
 • Kulturelle oplevelser i Damaraland og langs Namibias barske kyst
 • Safari i dyrerige Etosha National Park med en varieret bestand af storvildt
 • Det enestående Okavango-delta, hvor det klare vand løber ud i sandet
 • Chobe National Park, hvor især de mange elefanter sætter dagsordenen
 • Imponerende Victoria Falls der er et af verdens største vandfald

23 dage fra 28.995,- kr.

Denne klassiske og spændende overlandrejse går fra Cape Town i Sydafrika til Victoria Falls i Zimbabwe. Der er en erfaren guide med på hele turen. Turen er en blanding af campingsafari i telt i bushen på gode campingpladser og indkvartering på lodges undervejs. I det specialiserede safarikøretøj med plads til 12 gæster, går rejsen gennem Sydafrika, Namibia, Botswana til Zimbabwe.

Safarirejse fuld af oplevelser

Det er en rute, som opdagelsesrejsende og eventyrer har begivet sig ud på i århundreder. Turen går gennem smuk natur og imponerende landskaber; fra den prægtige storby Cape Town, langs vildreservater, nationalparker, øde ørkenstrækninger og Okavango-deltaet, der alle byder på mægtige safarioplevelser. 

Cape Town - storbyen med fantastisk beliggenhed

Turen starter i Cape Town, hvor man unægteligt bliver betaget af en storby, der har en af verdens absolutte smukkeste beliggenheder - her kunne mange vist godt slå sig ned.

Sossusvleis høje klitter og historiske Swakopmund

I vil også opleve Sossusvlei med verdens højeste klitter samt Swakopmund, der er et historisk og kulturelt minde om den tidligere tyske kolonisering af landet.

Fantastiske Victoria Falls

Turen afsluttes ved det mægtige Victoria Falls i Zimbabwe, som er en yderst mærkværdig og frodig oplevelse. Vandfaldet er blandt verdens største af slagsen, og er et af landets absolut mest populære attraktioner. 

Safaribil med guide

Ved en fyldt afgang med 12 deltagere køres der i en stor 4x4-safaribil. Guiden sørger for at der roteres sæde, således at sol og vind fordeles lige, da der ikke er vinduesplads til alle.

Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark med mellemlanding i Europa og Johannesburg undervejs.

Dag 2: Cape Town - Ankomst

I ankommer til Cape Town først på dagen, hvor I mødes af en lokal repræsentant for Safari Eksperten, der kører jer til The Townhouse Hotel, som er jeres indkvarteringssted den første nat.

I har dagen til fri disposition i Cape Town, inden I først på aften mødes med jeres guide og resten af gruppen på hotellet for et kort informationsmøde om jeres rejse.

Indkvartering på The Townhouse Hotel (eller lignende) inkl. morgenmad.

Dag 3: Cape Town til Cedarberg Mountains

Efter morgenmaden forlader vi Cape Town, og får det sidste smukke syn af Table Mountain inden vi sætter kursen mod Cederberg Mountains. Vi ankommer til Clanwilliam sent på eftermiddagen. Dette er en af de ældste byer i landet, og den ligger smukt placeret for foden af Cedarberg-bjergene.

Indkvartering på Clanwilliam Lodge (eller lignende) med fuldpension.

Afstand der skal tilbagelægges: ca. 230 km.

Dag 4: Cedarberg Mountains til Orange River

Vi rejser langs vestkysten og kører gennem storslåede bjergkæder på vej til vores camp, der ligger på bredden af Orange-floden, som danner den naturlige grænse mellem Sydafrika og Namibia.

Indkvartering på Felix Unite Camp Provenance (eller lignende) med fuldpension.

Afstand der skal tilbagelægges: ca. 470 km.

Dag 5: Orange River

Denne dag byder på sejltur i kano på Orange-floden. Det er ren afslapning, hvor man kan læne sig tilbage, slappe af og nyde de smukke omgivelser mens der sejles med strømmen ned af floden.

Indkvartering på Felix Unite Camp Provenance (eller lignende) med fuldpension.

Dag 6: Orange River - Fish River Canyon

Vi forlader Orange River og krydser ind i Namibia. Undervejs stopper vi ved Ai-Ais hvor termisk vand, rigt på sulfater og fluorider og med en temperatur på ca. 60 °C, fosser frem fra kilderne. På Nama-sprog betyder ”Ai-Ais” brændende vand.

Herfra fortsætter vi til vores indkvarteringssted som ligger placeret tæt på Fish River Canyon. Fish River Canyon anses for at være den andenstørste canyon i verdenen, kun overgået af Grand Canyon i USA. Fish River Canyon er 160km lang, op til 27km bred og næsten 550m på det dybeste.

 Om aftenen nyder vi endnu en perfekt afrikansk solnedgang og den fantastiske udsigt over kløften.

Indkvartering på Canyon Roadhouse Campsite (eller lignende) med fuldpension.

Afstand der skal tilbagelægges: ca. 220 km.

Dag 7: Fish River Canyon til Sossusvlei

Dagen bruges på at bevæge os længere ind i landet gennem Namib Naukluft Nationalpark.

Indkvartering på Sesriem Campsite (eller lignende) med fuldpension.

Dag 8: Sossusvlei

Vi skal tidligt op for at besøge verdens højeste sandklitter omkring Sossusvlei og Deadvlei. Nogle af de meget spektakulære klitter er over 300 meter høje. Vi stopper også for at se udsigten over Sesriem Canyon, som Tsauchab-floden har skåret i landskabet gennem millioner af år.

Indkvartering på Sesriem Campsite (eller lignende) med fuldpension.

Afstand der skal tilbagelægges: Ca. 120 km.

Dag 9: Namib Naukluft National Park til Swakopmund

Dagen bliver brugt på at køre igennem Namib-ørkenen i den vidstrakte Namib Naukluft National Park på vej til Swakopmund. Namib-Naukluft Parken frembyder et øde og smukt landskab med en række sjældne ørkentilpassede planter og dyr.

Vi ankommer til den charmerende by Swakopmund, beliggende som en oase mellem den store ørken og det brusende Atlanterhav. Resten af dagen er til fri disposition med mulighed for at gå på opdagelse i Swakopmund.

Indkvartering på Hotel A La Mer (eller lignende) med morgenmad og frokost. 

Afstand der skal tilbagelægges: ca. 350 km.

Dag 10: Swakopmund & Cape Cross

Om morgenen kører vi langs kysten ud af Swakopmund til Cape Cross reservatet - den største koloni af afrikanske pelssæler.

Om eftermiddagen i Swakopmund vil der være mulighed for at deltage i mange forskellige aktiviteter. Alternativt kan man bare nyde atmosfæren i den lille charmerende by, gå på café, shoppe eller gå tur langs stranden – vandet er dog koldt og bølgerne ofte voldsomme, så badning er for de hårdføre!

Indkvartering på Hotel A La Mer (eller lignende) med morgenmad. Frokost og aftensmad denne dag er for egen regning.

Afstand der skal tilbagelægges: ca. 250 km.

Dag 11: Swakopmund til Erongo

Vi forlader kysten og kører ind i landet til Erongo Bjergene. Vi stopper ved Ameib Farm nær Usakos for at se Philipp´s Cave. Hulen er kun femten meter dyb, men femogtredive meter bred og syv meter høj. Det mest kendte vægmaleri er den "hvide elefant". Derudover findes tegninger af giraffer, næsehorn, struds, springbuck, kudus og også prints af menneskelige hænder.

Eftermiddagen kan bruges til at udforske området yderligere, eller til afslapning ved poolen.

Indkvartering på Camping at Ameib Guest Farm & Campsite (eller lignende) med fuldpension.

Afstand der skal tilbagelægges: ca. 180 km.

Dag 12: Kristall Kellerei, Omaruru & Himba Village

På turen i dag besøger vi Kristall Kellerei, et lille lokal destilleri og vinproducent hvor vi får en guided tur.  Om eftermiddagen fortsætter vi mod Kamanjab, hvor vi besøger en traditionel Himba-landsby. Dette er et møde med kultur og forståelse for den sidste traditionelle stamme i Namibia, Ova-Himbas.

Indkvartering på Oase Garni Guesthouse (eller lignende) med fuldpension.

Afstand der skal tilbagelægges: ca. 450 km.

Dag 13: Kamanjab til Etosha

Efter en historisk dag i Kamanjab kører vi nu mod Etosha National Park, hvor der de kommende tre dage bydes på masser af safari. I Etosha er der gode chancer for at se mange af de allerstørste og mest kendte savannedyr. Vi overnatter nær oplyste vandhuller, hvor mange af parkens nataktive dyr kommer for at drikke.

Indkvartering på Okaukuejo Campsite (eller lignende) med fuldpension.

Afstand der skal tilbagelægges: ca. 280 km.

Dag 14: Etosha National Park

Vi kører på safari i Etosha hele dagen.Etosha blev National Park i 1907, og er hjem for ca. 114 forskellige pattedyr, 340 fuglearter, 110 krybdyr og 16 forskellige arter af padder. 

Indkvartering på Okaukuejo Campsite (eller lignende) med halvpension. Aftensmad denne dag er for egen regning.

Dag 15: Etosha National Park

Endnu en hel dag med safari i Etosha på udkik efter bl.a. geparder, giraffer, zebraer og antiloper.

Indkvartering på Okaukuejo Campsite (eller lignende) med helpension.

Dag 16: Etosha til Kavango River

Vores rejse fortsætter i østgående retning. Vejen går langs Caprivi til Rundu, og derfra videre til Kaisosi River Lodge. Her tilbringer vi en afslappende eftermiddag ved vores lodge på bredden af Kavango River.

Der er mulighed for at deltage i en del valgfrie aktiviteter såsom besøg til Mbanza Living Museum, en traditionelt kulturel skole, lokal landsby for Kavango-folk, eller en solopgangscruise på floden. Det er også mulighed for at trække stikket, slappe af ved poolen, mens I nyder de smukke naturlige omgivelser.

Indkvartering i hytter på Kaisosi River Lodge (eller lignende) med halvpension – aftensmad denne dag er for egen regning.

Afstand der skal tilbagelægges: ca. 435 km.

Dag 17: Kavango River - Okavango-deltaet

Vi forlader Namibia, og krydser ind i Okavango-deltaet i Botswana langs den vestlige grænse og derfra til vores camp, hvor vi indkvarteres.

Indkvartering på Guma Lagoon Campsite (eller lignende) med fuldpension.

Afstand der skal tilbagelægges: Ca. 380 km.

Dag 18: Okavango-deltaet

Den næste dag bliver brugt på at udforske Okavangos netværk af floder, kanaler og laguner i en Mokoros, der er traditionelle kanoer lavet af udhulede træstammer. Herfra kan vi studere de mange forskellige slags fugle og vilde dyr.

Undervejs gør vi ophold på en isoleret ø, hvor vi tager på en halvanden times guidet gåtur. Her kan vi håbe at se elefanter, vandbukke eller andre dyr som lever i dette paradis.

Indkvartering på Guma Lagoon Campsite (eller lignende) med fuldpension.

Afstand der skal tilbagelægges: Ca. 380 km.

Dag 19: Okavango-deltaet til Caprivi

Vi tager afsked med Okavango-deltaet, og krydser atter ind i Namibia via den smalle Caprivi-strip.

På vej til campen vil vi tage på en safari gennem Mahangu National Park med et rigt plante- og dyreliv. På safarien vil det være mulighed for at se f.eks. roan- og sabelantiloper, elefanter, flodheste og bøfler samt et væld af fugle.

Turen går gennem den smalle Caprivi Stribe, som er Namibias "adgang" til Zambezi-floden. Vores camp ligger på bredden af Kwando-floden. Denne eftermiddag er til fri disposition til forskellige aktiviteter. Det er et dejligt sted at læne sig tilbage i skyggen af et træ med udsigt til floden og en kølelig drink i hånden.

Indkvartering på Camp Kwando (eller lignende) i hytter med fuldpension.

Afstand der skal tilbagelægges: Ca. 390 km

Dag 20: Caprivi til Chobe

Vi forlader igen Namibia og kører ind i Botswana til Kasane, som er porten til Chobe National Park. Chobe National Park er Botswanas næststørste National Park og dækker 10.566km2.

Når vi ankommer til vores camp vil der være tid til afslapning, og der er også være mulighed for at deltage i en række aktiviteter.

Indkvartering på Chobe Safari Lodge Campsite (eller lignende) med fuldpension.

Afstand der skal tilbagelægges: ca. 260 km

Dag 21: Chobe National Park

Den næste morgen står vi op til en safari i Chobe National Park. Chobe har en af de største bestande af elefanter på det afrikanske kontinent. Om eftermiddagen tager vi på bådsafari på Chobe-floden – en uforglemmelig oplevelse og en af de bedste måder at se dyrelivet, naturen og den fantastiske solnedgang på.

Indkvartering på Chobe Safari Lodge Campsite (eller lignende) med fuldpension.

Afstand der skal tilbagelægges: ca. 50 km

Dag 22: Chobe til Victoria Falls

Vi fortsætter vores rejse fra Botswana videre ind i Zimbabwe til Victoria Falls.

Ved ankomsten besøger vi det fortryllende Victoria Falls med det lokale navn Mosi oa Tunya – ”Røgen der tordner”.

Indkvartering på Lokuthula Lodges (eller lignende) med morgenmad inkluderet.

Afstand der skal tilbagelægges: Ca. 90 km 

Dag 23: Victoria Falls, Zimbabwe

I afhentes på hotellet midt på formiddagen og køres til lufthavnen for jeres fly hjem mod Danmark, med en mellemlanding i Johannesburg og Europa undervejs.

Dag 24: Hjemkomst til Danmark

Efter en mellemlanding i Europa, ankommer I til Danmark i løbet af dagen.

Indkvarteringer på rejsen

 

Seværdigheder på rejsen


Prisen inkluderer

 • Flyrejse: København - Cape Town, Victoria Falls - København 
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Beskrevet gruppesafari
 • 11 nætter på 2-3 stjernet lodge
 • 10 nætter i delt 2-personers kuppeltelt
 • Sunset-cruise på Chobe-floden
 • Mokorotur i Okavango-deltaet
 • Kanotur på Orange River
 • Sunset-cruise på Zambezi River
 • Game drives og kørsel i 4x4 fuldt udrustet safarikøretøj 
 • Måltider og aktiviteter som beskrevet i programmet
 • Entré til de nationalparker og reservater der besøges på rejsen
 • Erfaren engelsktalende lokal guide

Prisen inkluderer ikke

 • Visum ved indrejse til Zimbabwe, Namibia og Zambia 
 • Lokal betaling til guiden for madindkøb: 170 EUR (betales inden afrejse)
 • Rejseforsikring
 • Afbudsforsikring (koster 4% eller 6% af rejsens værdi)
 • Valgfrie aktiviteter i Cape Town, Swakopmund og Victoria Falls
 • Drikkevarer
 • Måltider som ikke er nævnt i inkl.
 • Drikkepenge
HAR DU SPØRGSMÅL?

Linda Bertelsen

Telefon: 63 21 43 04

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m