VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE -
PRIS FRA -
Ring for bestilling

Geoffreys safarieventyr & badeferie

En pragtfuld safari og badeferie i Kenya for hele familien med dansktalende Geoffrey som rejseleder. En stressfri ferie for alle aldre, hvor der er tid til at opleve og nyde.

Højdepunkter på rejsen

 • Safari med dansktalende Geoffrey Sendeu som rejseleder
 • Oplev elefantbørnehjemmet og vær med til at fodre giraffer
 • Tre nætter i Masai Mara og besøg Masaierne
 • Sejltur på Naivasha-søen
 • Fem nætter direkte ved Det Indiske Ocean
 • Lille gruppe – maksimum 12 deltagere
 • Garanti for vinduesplads til alle

Safari Eksperten og Geoffrey Sendeu byder jer velkommen til en eventyrlig Kenya-rejse. Med dejlig indkvartering og en perlerække af safarioplevelser i verdensklasse vil Geoffrey vise sit hjemland frem for jer. Kenya er safariens moderland, hvor smukke og varierede landskaber danner rammen om oplevelser, man for altid vil huske.

En rejse fyldt med oplevelser

Oplevelserne starter i Kenyas hovedstad, hvor der er besøg hos giraffer, der fodres i øjenhøjde. Små elefanter opleves og klappes i det berømte elefantbørnehjem, The David Sheldricks Wildlife Trust, før ruten går mod den smukke Naivasha-sø i The Great Rift Valley, hvor bl.a. flodheste skal opleves på en stemningsfuld sejltur på søen.

Oplev Masai Mara

Safariens højdepunkt er de tre nætter i verdensberømte Masai Mara, hvor I får god tid til at opleve Afrikas vilde dyr på nærmeste hold samt nyde det dejlige klima.

Karen Blixens farm og badeferie

Tilbage i Nairobi er der tid til en herlig frokost og et besøg på Karen Blixens farm, hvorefter der er fly til enten Kenya kysten eller Zanzibar, hvor I slutter med fem pragtfulde nætter direkte ved Det Indiske Ocean.

Jeres enestående rejseleder Geoffrey Sendeu

Geoffrey har fra barnsben levet tæt på Kenyas fantastiske dyreliv, men som ung mand blev han inviteret til en uddannelse inden for landbrug i Danmark. Her lærte Geoffrey det danske sprog både i tale og på skrift og har siden, gennem flere årtier, haft et væld af danskere på safari og er med rette blevet utroligt populær grundet sin meget vindende personlighed og indgående kendskab til sit hjemland.

Seværdigheder på rejsen

Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark: eventyret venter

I flyver fra Danmark med et flyskifte i Europa undervejs.
Mad, drikkevarer og underholdning er naturligvis inkluderet på flyrejsen.

I har den første nat i Kenyas hovedstad. Indkvarteringen på Crowne Plaza Nairobi Airport.
Denne overnatning er inklusiv morgenmad.

Dag 2: Nairobi og Lake Naivasha

Efter en god nats søvn og et dejligt morgenmåltid på hotellet, køres der til Giraffe Center, hvor man kan fodre giraffer i øjenhøjde. Herfra fortsættes der til David Sheldricks Wildlife Trusts hovedkvarter lidt uden for byen, hvor I kan opleve elefantunger helt tæt på, se dem blive trænet, fodret og tilmed komme så tæt på at man ofte kan klappe dem.

Herfra kører I mod den berømte Rift Valley-sø, Lake Naivasha, hvor I er fremme ved Lake Naivasha Sopa Lodge i tide for en sen, men pragtfuld frokost i den overdådigt smukke have. Her kan I se dyr og fugle der typisk opholder sig i området. Der er også tid til en dejlig tur i poolen, før der er middag og overnatning. Om aftenen og natten ser man mange af søens flodheste komme op for at græsse, ganske tit få meter fra ens værelse.

Dag 3: Lake Naivasha - Masai Mara

Tidligt op for en yderst stemningfuld sejltur på søen blandt flodheste og et utroligt flot og eksotisk fugleliv. Herefter nydes morgenmaden, og bilen pakkes for turen mod Masai landet, hvor I har frokost undervejs. Efter godt fire timers kørsel når I frem til verdens måske mest berømte safariområde – Masai Mara. Vi ankommer til Mara Lesiure Camp sidst på eftermiddagen. Det sidste stykke, før I når Masai Mara, er nærmest safarikørsel, da mange dyr ofte befinder sig uden for selve reservatet.

Campen byder på dejlige store telte med høj komfort og med en beliggenhed omgivet af Maras vildtrige dyreliv. Efter et lille hvil er det tid til en sen eftermiddagssafari i det fantastiske vildtreservat, som i særdeleshed er berømt for sin store koncentration af rovdyr. I har tre nætter i campen, så der er rig mulighed for de store oplevelser blandt rovdyr, elefanter, bøfler og et imponerende fugleliv. Dagene giver også tid at nyde en svalende tur i poolen.

Dag 4+5: Masai Mara

I har to hele dage til safari. Fra den tidlige morgenstund, hvor den lette kølighed stadig hersker, opsøger I de store oplevelser blandt Afrikas berømte ”Big Five” – elefanter, bøfler, løver, leoparder og næsehorn. Seks af jer har valgt den sublime oplevelse med ballonsafari den ene morgen, efterfulgt af en stemningsfuld morgenmad på savannen.

Masai Mara er den nordlige del af det mægtige Serengeti-økosystem, der anses af mange for at være det bedste sted at se en stor og varieret artsrigdom. Den lille Dik-Dik til store Eland-antiloper, små væverfugle, til de store gribbe. I vores sommer - og efterårsmåneder ser man ofte den store gnu- og zebravandring i Masai Mara. En helt unik oplevelse - ikke mindst hvis de krydser den store Mara-flod. En af disse to morgener kan man tilkøbe en ballonsafari, og så nyde synet af savannen mens man sagte svæver over de store vidder og dyrelivet. Nyd at Afrikas dyreliv er jeres nærmeste nabo i disse dage.

Dag 6: Masai Mara – Nairobi – Det Indiske Ocean

Efter en herlig morgen køres der mod Nairobi for frokost og besøg ved Karen Blixens Museum. Herefter kørsel til lufthavnen for flyet mod Mombasa.                  

Kenya-kysten

Efter en times flyvning ankommer I til Mombasa, og køres herfra til det valgte hotel. Dette enten til Southern Palms Beach Resort på den berømte Diani Beach ca. 25 km syd for Mombasa eller til Travellers Beach Hotel lidt nord for Mombasa.

I har her fem nætter direkte ved stranden og det varme ocean. Der er her mulighed for at tilkøbe udflugter til Mombasa by, til koralrevet, fisketure, spille golf samt nyde stemningsfulde sejlture på oceanet.

Dag 7-10: Det Indiske Ocean

I har fire hele dage ved det varme vand, hvor koralrevet ligger godt 600 meter ude i oceanet.

Dag 11: Hjemrejse

I flyver tidligt om morgenen mod Nairobi og derfra mod Danmark.
Der er typisk to flyskift under turen hjem.

Indkvarteringer på rejsen

 


Prisen inkluderer

 • Fly København-Nairobi/Nairobi-Mombasa/Mombasa-København
 • Lufthavnskatter og afgifter
 • Safari med 4* indkvartering som beskrevet
 • Helpension på safarien
 • Adgang til Nationalparker og vildtreservater
 • Geoffrey Sendeu som dansktalende chauffør/guide
 • Garanti for vinduesplads på safarien
 • Al kørsel mellem lufthavne og hoteller
 • 5 nætters ophold på valgte hotel ved Det Indiske Ocean inkl. halvpension
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Priserne er baseret på 4 deltagere.

Rejsen kan også bookes som privatsafari på andre datoer.

Prisen inkluderer ikke

 • eTA til Kenya (ca. USD 34,- pr. person). Ønskes assistance: DKK 750,- pr. person inkl. eTApris
 • Vaccinationer
 • Afbestillings- og rejseforsikringer
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Ikke nævnte måltider
 • Obligatorisk EU-Ansvarsforsikring: DKK 79,- pr. person
 • Private indkøb og ekstra udflugter som f.eks. ballonsafari i Masai Mara
 • Sædereservation på flyrejsen 

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Sofie Nielsen

Telefon: 63 21 43 07

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m