VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 13 DAGES REJSE
PRIS FRA 74.995,- kr.

Det næsten hemmelige Tanzania

Ikke mange steder kan vække drømmen om romantik, mystik og åndelig lethed som Selous Game Reserve og Ruaha National Park. Afslut med skøn forkælelse på utrolig lækker beach lodge ved Det Indiske Ocean

Højdepunkter på rejsen

 • Selous Game Reserve – det afrikanske kontinents største beskyttede vildtreservat på hele 54.000 km2
 • Ruaha National Park – Tanzanias næststørste nationalpark
 • Oplev både de sydlige og østlige arter af Afrikas flora og fauna
 • Skønne uberørte strande ved Det Indiske Ocean

13 dages rejse fra 74.995,- kr.

Det sydlige Tanzania emmer af historie fra en svunden tid. Pionærer, missionærer, storvildtjægere og eventyrere har skabt en masse legender her. For de, som kender og elsker den afrikanske bush, er Selous og Ruaha nogle af Afrikas bedst bevarede hemmeligheder.

Udforsk Selous Game Reserve

Selous Game Reserve, hvor størstedelen i 2019 blev erklæret national park, Julius Nyerere National Park, beliggende i det sydvestlige Tanzania er kontinentets største beskyttede vildtreservat på hele 54.000 km2 eller mere end 20% større end Danmark.

Enormt rigt dyre- og planteliv

En meget stor del af Afrikas pattedyr - alt fra de største til de mindste og til de mest sjældne - har perfekte livsbetingelser her. Endvidere er der 440 forskellige fuglearter og mere end 2.000 forskellige plantearter.

Tag på opdagelse i fantastiske Ruaha National Park og bliv forkælet på en skøn ø

Hvis man ønsker en ægte vildnisoplevelse i Afrika, er et besøg i Ruaha-nationalpark næsten obligatorisk. Selv om Ruaha er den næststørste nationalpark i Tanzania, så er den nok den mindst kendte, men for kendere er Ruaha en af de mest spektakulære i Afrika. Parken, som er en del af the Great Rift Valley, dækker et areal på hele 10.300 km2 og er beliggende i det sydvestlige Tanzania. Det er endvidere en unik overgangszone, hvor de sydlige og østlige arter af Afrikas flora og fauna mødes.

Rejsen afsluttet med fire eksklusive nætter på en utrolig lækker lodge beliggende på en lille ø, Fanjove Island, i det Indiske Ocean

Seværdigheder på rejsen

Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark

København – Dar Es Salaam via Amsterdam med ankomst hen på aftenen. Modtagelse i lufthavnen og overnatning på The Slipway hotel i Dar Es Salaam.

Alternativt kan man vælge en eftermiddagsafgang fra Danmark og dermed ankomst i Dar Es Salaam om morgenen.

Dag 2: Fra Dar Es Salaam til Ruaha National Park

Fra Dar Es Salaam flyves til Ruaha National parken med lille regionalfly. Ankomst til Jongomero Camp i god tid til frokost og en lille siesta, inden man, når skyggerne begynder at blive lange, tager ud i den åbne safaribil på det første game drive.

Vi følger Ruaha-floden og gør holdt og nyder solnedgangen med en sundowner-drink, inden turen går tilbage til campen for middag og overnatning.

Overnatning på Jongomero Camp med helpension

Dag 3: Safarikørsel i Ruaha National Park

Hele dagen tilbringes i Ruaha-nationalparken med game drive morgen- og eftermiddag, hvor miombo-skovene, flodsengene og højdedragene tages nærmere i øjesyn på færden efter store fauna- og flora oplevelser, kun afbrudt af frokost og siesta i campen.

Der er også mulighed for såkaldte game walks, hvor man sammen med en bevæbnet ranger er på fod safari i bushen. På denne måde får man nogle helt andre oplevelser end fra safaribilen.

Overnatning på på Jongomero Camp med helpension.

Dag 4: Safarikørsel i den nordlige del af Ruaha-parken

Den sidste dag i Ruaha, som skal udnyttes på bedste måde. Ofte køres op i den nordlige del af parken til Ruaha-bjergene og Ruahas flodsletter.

Bilen er udstyret med kølebokse og en lækker picnicfrokost, som nydes midt i bushen inden turen i ro og mag går tilbage til campen.

Overnatning på på Jongomero Camp med helpension

Dag 5: Ruaha til Selous Game Reserve

Man kan sove lidt længe og måske tage på en bush-walk inden der køres til landingsbanen for flyvning videre til Selous Game Reserve. Der venter nu tre pragtfulde dage i Selous med optimale muligheder for at få masser af skønne oplevelser blandt vildtet, hvad enten det er til fods, i båd eller i safaribil.

Efter ankomst vil der være tid til at tage ud på den første valgte aktivitet, naturligvis efterfulgt af en sundowner og en skøn middag i campen.

Overnatning på Siwandu Camp med helpension.

Dag 6: Sejltur op ad mægtige Rufiji River

Efter en tidlig morgenmad forlades campen for en skøn sejltur op ad den mægtige Rufiji River. Undervejs vil man kunne betragte flodhestene og krokodillerne samt det øvrige vildt, som kommer ned til floden for at drikke. Efter en dejlig frokost er der mulighed for en lille siesta eller for et dyp i poolen, mens middagsvarmen langsomt aftager.

Om eftermiddagen er der atter game drive eller game-walk, helt afhængig af, hvad den enkelte har mest lyst til.

Overnatning på Siwandu Camp med helpension.

Dag 7: Game drive spækket med oplevelser i området

Endnu en dag spækket med oplevelser, og hvor man med de dygtige og veluddannede guiders hjælp får en endnu større forståelse for dette fantastiske og komplekse øko-system, og samtidig har gode chancer for at se både løve, leopard, elefant, bøffel, hyæne og måske også den sjældne afrikanske vildhund. Middag i campen.

Overnatning på Siwandu Camp med helpension.

Dag 8: Til Dar Es Salaam og videre til Ras Kutani

Morgenmad, og så et kort game drive gennem bushen på vej til landingsbanen, hvorfra det går videre med fly til Dar Es Salaam. Herfra flyves videre til Songo Songo Island via Mafia. Ved ankomst til Songo Songo er der 10 min. kørsel til kysten, og herfra er der ca. 45 min. sejlads med båd eller traditionel dhow til Fanjove Island.

Fanjove Island er et lille eksklusivt feriested, beliggende i ensom majestæt på en uberørt ø i Det Indiske Ocean.

Overnatning på Fanjove Island i 4 nætter

Dag 9-11: Afslapning ved det Indiske Ocean

Afslapning ved det Indiske Ocean efter en uforglemmelig og oplevelsesrig safari. Den skønne strand og hotellets frodige omgivelser indbyder til masser af afslapning, snorkeling og svømmeture.

Overnatning på Fanjove Island

Dag 12: Afgang med fly mod Europa

Efter nogle skønne nætter på den vidunderlige ø, Fanjove Island sejles atter til Songo Songo, hvorfra der flyves tilbage til Dar Es Salaam, for flyvning tilbage til Europa om aftenen.

Dag 13: Ankomst Danmark

Efter en mellemlanding undervejs ankommer I til Danmark først på dagen.

Indkvarteringer på rejsen

 


Prisen inkluderer

 • Flyrejse København – Dar Es Salaam t/r
 • Flyrejse Dar Es Salaam – Ruaha
 • 3 dages ophold på Jongomero med helpension, drikkevarer og udflugter/aktiviteter
 • Flyrejse Ruaha – Selous
 • 3 dages ophold på Siwandu Camp med helpension, drikkevarer og udflugter/aktiviteter
 • Flyrejse Selous – Dar Es Salaam - Songo Songo
 • Bådtransfer Songo Songo - Fanjove Island
 • 4 dages ophold på Fanjove Island med helpension, drikkevarer og udflugter/aktiviteteri
 • Koncessionsafgifter og nationalparkafgifter og tourism levy
 • Game drives og øvrige aktiviteter som bekrevet
 • Medlemskab af Flying Doctors Medical Evacuation

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkevarer (Inkluderer ikke champagne)
 • Evt. udflugt i Dar Es Salaam eller ”late check-out”
 • Drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 79.- pr. person
 • Alt det som ikke er nævnt under "Prisen inkluderer"
 • Sædereservation på flyrejsen 
 • Visum til Tanzania USD 50,-. Ønskes visumassistance Dkk 1.000,- pr. person inkl. visumpris

Priserne er baseret på US$ kurs pr. 01-06-2024, samt billigste bookingklasse på fly og lodges. Vi tager forbehold for udsving i valutakurserne og ledige pladser på fly og lodges.

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Sofie Nielsen

Telefon: 63 21 43 07

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m