VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 17 DAGES REJSE
PRIS FRA 42.995,- kr.

Botswana Wildlife Breakaway 

Tag på en uforglemmelig safarirejse til Botswana og Zimbabwe, som starter i byen Maun og slutter ved det majestætiske Victoria Falls. Turen tager dig gennem nogle af Botswanas og Zimbabwes mest storslåede naturreservater.  

Højdepunkter på rejsen

 • Imponerende Victoria Falls, der er et af verdens største vandfald
 • Bådtur på Chobe-floden og walking-safari nær floden
 • Nxai Pans store vidder med smuk, tør savanne og klassisk storvildt
 • Det enestående Okavango-delta, hvor det klare vand løber ud i sandet
 • Dyrerig safari i Khwai-koncessionen og Moremi-vildtreservatet
 • Chobe National Park, hvor især de mange elefanter sætter dagsordenen
 • Hwange National Park

17 dages rejse fra 42.995,- kr.

Denne vidunderlige rejse går gennem to fantastiske lande. Den starter i Botswana og slutter i Zimbabwe, men hovedparten af rejsen foregår i Botswanas smukke reservater og nationalparker, hvor I mærker naturen på tætteste hold. Botswana har noget af Afrikas mest eksklusive vildnis. Safarien vil fylde jer med indtryk og byder desuden på masser af spændende game-drives. Rejsen slutter af ved et af verdens største vandfald, det imponerende Victoria Falls.

Chobe-floden og Afrikas tætteste bestand af elefanter

Undervejs besøges Chobe-floden og nationalparken, hvor man blandt andet kan opleve Afrikas tætteste bestand af elefanter, som søger ned til den livgivende flod for at drikke. 

Hwange National Parks rige dyreliv

I besøger Hwange National Park, som er kendt for sit vildrige dyreliv og i øvrigt også for sit arbejde med beskyttelse af den afrikanske vildhund.

Det unikke Okavango-delta

I skal også besøge de vildtrige områder i Moremi-reservatet og den private Khwai-koncession ved Okavango-deltaet. Selve deltaet er et af verdens mest unikke vildtområder. Det er verdens største indlands floddelta, hvor den store Okavango-flod ikke løber ud i havet, men i stedet opsluges af Kalahari-ørkenen i en labyrint af vandveje. I dette varierede vådområde, med talrige små øer og store sivområder, finder man et fascinerende og mangfoldigt dyreliv.

Fantastiske Victoria Falls

Turen slutter ved imponerende Victoria Falls, hvor I kan lade adrenalinet få frit løb og deltage i nogle af de mange aktiviteter, som området tilbyder.

Safaribil med gode pladser

Ved en fyldt afgang med 12 deltagere køres der i en stor 4x4-safaribil. Guiden sørger for, at der roteres sæde, således at sol og vind fordeles lige, da der ikke er vinduesplads til alle.

Seværdigheder på rejsen


Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afgang fra Danmark med et flyskift i Europa og Johannesburg, inden I flyver videre til Maun i Botswana.

Mad og drikkevarer er naturligvis inkluderet under flyrejsen.

Dag 2: Ankomst til Maun, Botswana

Ved ankomsten til Maun lufthavn først på eftermiddagen bliver I mødt af jeres chauffør/guide og kørt til jeres lodge i den lille ganske charmerende by Maun. Navnet Maun kommer fra San sproget og ordet "maung", som betyder stedet med de korte siv. Resten af dagen er til fri disposition. Enten afslapning ved lodgens swimming-pool, men der er også mulighed for at booke et "sunset cruise" på Thamalakane floden. Kl. 18.00 er der møde med guiden samt turens øvrige deltagere, hvor guiden også vil fortælle mere om den kommende spændende rejse. Middag på lodgen.

Frokost er for egen regning. 

Overnatning på Thamalakane River Lodge med aftensmad. 

Dag 3: Maun til Okavango Delta

Efter et godt morgenmåltid på lodgen i Maun køres mod nordvest til Etsha 13 og Guma Lagoon, som er beliggende på den nordvestlige side af Okavango deltaet, i deltaets såkaldte håndtag (panhandle). Her venter et skønt sted beliggende på bredden af Okavango floden. Her kan man ikke kun opleve et fantastisk fugleliv med over 200 forskellige arter, men der er også gode muligheder for lystfiskeri og ikke mindst sejlture i mokoros. I har har en god picnic frokost med fra Maun og ankommer til jeres lodge for de kommende to dage, Guma Lagoon Camp hen på eftermiddagen. Middag og overnatning på lodgen  

Overnatning på Guma Lagoon Camp med fuldpension. 

Dag 4: Guma Lagoon

I har hele dagen til at opleve dette spændende område af Okavango. I skal sejle i de traditionelle mokoros (oprindeligt udhulede træstammer), men bådene er i dag lavet af glasfiber. I glider stille og roligt gennem de mange små vandveje, og oplever det fantastiske dyre-- og fugleliv. I vil også gå i land på en af de små øer, og derfra tage på en vandresafari af ca. 1½ times varighed, hvor I har gode chancer for bl.a. at se elefanter, waterbuck, lechwe og andre dyr, som lever tæt på vandet. Undervejs spiser I picnic frokost på et smukt sted.

Overnatning på Guma Lagoon Camp med fuldpension. 

Dag 5: Guma Lagoon til Greater Moremi

Denne morgen rejser atter sydpå til Maun, hvor I spiser frokost på en lokal restaurant og derfra videre til vores camp. Campen ligger i en privatejet koncession i det såkaldte Greater Moremi Region, og er ejet af den lokale Khwai-befolkning, som er fra udkanten af selve deltaet. Khwai-koncessionen er kendt for sin store koncentration af dyr og byder på fantastisk safari, hvor man på en enkelt safarikørsel normal vil opleve mange forskellige vildtarter.

Overnatning på Bedouin Bush Camp (eller lignende) med fuldpension. 

Afstand der skal tilbagelægges: Ca. 420 km

Dag 6: Khwai og Greater Moremi

Morgener er magiske i Afrika. Det er endnu køligt, og I vil føle jer friske efter en god nats søvn og klar til igen at begive jer ud på eventyr i bushen.  I jeres åbne 4x4 safaribil skal I udforske Greater Moremi området på safarikørsler morgen og eftermiddag. Efter aftensmaden er der "night game drive", hvor man efter mørkets frembrud vil kunne opleve de nataktive dyr, som man meget sjældent ser om dagen.

Overnatning på Bedouin Bush Camp (eller lignende) med helpension.

Afstand der skal tilbagelægges: Ca. 150 km

Dag 7: Moremi Game Reserve

Denne dag kører I ind i den centrale del af det berømte Moremi Game Reserve. Hele dagen vil gå med spændende safari, hvor I som tilskuere på første række for alvor kan opleve den afrikanske bush, hvor rovdyrene hersker. Her er det de stærkeste, hurtigste, snedigste dyr, eller dem der kan forsvinde i mængden, som overlever. Picnic frokost undervejs.

Moremi Game Reserve er kendt for at være et af de smukkeste og mest varierede reservater i Afrika, og har en imponerende mangfoldighed af både planter og dyr. En femtedel af reservatet er delta, og der er en bred vifte af levesteder for vildtet. Akacieskove, flodsletter, rørskove, laguner, helårlige vådområder, mopane skov samt tør græssavanne er del af den varierede vegetation i Moremi.

Overnatning på Bedouin Bush Camp (eller lignende) med fuldpension. 

Dag 8: Khwai - Nata, Makgadikgadi Pans, Botswana

Efter morgenmad er det blevet tid til at forlade Moremi og herfra kører I mod øst til Makgadikgadi Pans området, som er kendt for store åbne vidder, kæmpestore baobabtræer, og en bemærkelsesværdig biodiversitet. Når I kommer frem til lodgen sidst på eftermiddagen, bliver I indkvarteret i hytter på Nata Lodge.

Overnatning på Nata Lodge (eller lignende) med morgenmad. 

Afstand der skal tilbagelægges: Ca. 430 km

Dag 9: Nata til Chobe National Park

Tidligt om morgenen bliver I kørt til  Nata Bird Sanctuary, hvor I kan nyde den fantastiske udsigt over Sowa Pan saltsletten, som er den del af Greater Makgadikgadi Pans (besøget her afhænger af vejkonditioner og vandniveau. I Nata Bird Sanctuary kan man opleve et rigt fugleliv med bl.a. flamingoer og pelikaner. Efter morgenmad fortsætter rejsen mod nord til byen Kasane, som også danner porten til legendariske Chobe National Park.

Frokost undervejs for egen regning.

Overnatning på Chobe Safari Lodge (eller lignende) med morgenmad og aftensmad. 

Dag 10: Chobe National Park

Tidligt om morgenen er der safarikørsel i den vildtrige Chobe National Park. Oplev bl.a. de mange elefanter. I kommer tilbage til lodgen til en sen morgenmad og har nogle timer midt på dagen til afslapning og ev. en tur i poolen.

Evt. frokost for egen regning.

Om eftermiddagen er der en sejltur på floden, hvor der vil være mulighed for at se både krokodiller, flodheste, elefanter og en masse andet vildt, der holder til ved floden. Solnedgangen over floden er utrolig flot, og I vender tilbage til en afslappende aften på lodgen, hvor middagen venter jer.

Overnatning på Chobe Safari Lodge med morgenmad og aftensmad. 

Dag 11: Chobe - Hwange National Park, Zimbabwe

Denne morgen rejser I fra Chobe. I krydser grænsen ind til Zimbabwe og kører til Hwange National Park, som er en fremragende park for de berømte fem store: elefant, bøffel, næsehorn, løve og leopard. Naturen i den tilgængelige nordlige tredjedel af parken er vekslende mellem flade, sandede områder med spredt vegetation, akaciesavanne og enkelte mere skovprægede områder i den nordøstlige del af parken, samt områder domineret af mere kuperet terræn af granitklipper i den nordvestlige del.

Hwange rummer omkring 60 vandhuller, hvoraf flertallet er kunstige. I de største vandhuller kan flodheste, krokodiller og sumpskildpadder ses. På savannen omkring vandhullerne lever mange giraffer, zebraer, gnuer, vortesvin og et utal af antiloper, bl.a. nogle af de største og mest imponerende som stor kudu, eland, roan, sabel og vandbuk. Parken har også en stor bestand af bavianer, plettede hyæner og ikke mindst af den ellers sjældne afrikanske vildhund. I besøger The Painted Dog Conservation Centre, hvor I får et indblik i deres vigtige arbejde med beskyttelse af den afrikanske vildhund.

Morgenmaden på dag 10 foregår på Chobe Safari Lodge. Herefter overnatning på Sable Sands i 2022 og på Elephant's Eye i 2023 (eller lignende). Begge ophold for både år 2022 og 2023 er med fuldpension. 

Dag 12 og 13: Hwange National Park, Zimbabwe

I har to hele dage i Hwange National Park, hvor I har rigtig god tid til at opleve Hwanges mangfoldige dyreliv. Her kan man blandt andet møde store flokke af elefanter, zebraer og bøfler samt en stor koncentration af giraffer. Også rovdyrene er mangfoldige, og der er også gode muligheder for at opleve de vilde hunde, såkaldte Painted Dogs. I parken er der også et Painted Dogs Conservation Centre som besøges under opholdet. Endelig vil der også være mulighed for at få et indblik i det store arbejde der gøres for at forebygge krybskytteri.

Overnatning på Sable Sands i 2022 og i 2023 på Elephant's Eye (eller lignende) med fuldpension. 

Dag 14: Hwange National Park - Victoria Falls

Efter morgenmaden forlader I Hwange National Park, og kører til Victoria Falls. Her vil I komme på en guidet tur til Victoria-vandfaldet, der er et imponerende syn og en stor oplevelse uanset årstid. Voldsomme mængder vand vælter over 100 meter ned i slugten fra det 1,6 km brede fald. I forårsmånederne er der markant mere vand i faldet end om efteråret. Efter indkvartering har I resten af dagen til egen rådighed. Der er masser af aktiviteter, man kan udfordre sig selv med.

Overnatning på Shearwater Village (eller lignende) med morgenmad.

Dag 15: Victoria Falls

Hele dagen er til fri disposition ved Victoria Falls. Man kan booke et væld af alt fra adrenalinpumpende aktiviteter som bungyjump fra Victoria Falls Bridge og white river rafting på Zambezi-flodens nedre løb, tur i helikopter over faldene, til mere rolige oplevelser som bådtur på Zambezi, lystfiskeri eller elefantsafari. Jeres guide er naturligvis behjælpelig med at bestille ekstra aktiviteter.

Man kan også blot slappe af i de hyggelige og rolige omgivelser ved lodgen, eller gå på opdagelse i den lille by, Victoria Falls.

Overnatning på Shearwater Village (eller lignende) med morgenmad.

Dag 16: Hjemrejse

Efter morgenmaden vil I blive hentet af en chauffør, og kørt til lufthavnen i tide for jeres afrejse. Hjemrejsen foregår via Johannesburg og en storby i Europa.

Morgenmad på Shearwater Explorer Village. 

Dag 17: Ankomst Danmark

Efter et flyskift i Europa, ankommer I til Danmark først på dagen.

17 dages rejse fra 42.995,- kr.

12 dage fra 27.990 DKK.

Denne vidunderlige rejse går gennem to fantastiske lande. Den starter i Botswana og slutter i Zimbabwe, hovedparten af rejsen foregår i Botswanas smukke reservater og nationalparker, hvor I mærker naturen på tætteste hold. Botswana har noget af Afrikas mest eksklusive vildnis. Safarien vil fylde jer med indtryk og byder på masser af spændende game drives, og rejsen slutter af ved et af verdens største vandfald, imponerende Victoria Falls.

Under vejs besøges Chobe floden og nationalparken, hvor man blandt andet opleve Afrikas tætteste bestand af elefanter, som søger ned til den livgivende flod for at drikke.

 

 

I skal også besøge de vildtrige områder i Moremi reservatet og den private Khwai koncession ved Okavango Deltaet. Selve deltaet er et af verdens mest unikke vildt områder. Det er et af verdens største indlands floddelta, hvor den store Okavangoflod ikke løber ud i havet, men i stedet opsluges af Kalahariørkenen, i en labyrint af vandveje. I dette varierede vådområde, med talrige små øer og store sivområder, finder man et fascinerende mangfoldigt dyreliv.

I besøger Hwange National Park, som er kendt for sit vildrige dyreliv og arbejde med beskyttelse af den Afrikanske vildhund.

Turen slutter ved Victoria Falls, hvor I kan lade adrenalinet få frit løb og deltage i nogle af de mange aktiviteter, som området tilbyder.

Indkvarteringer på rejsen

 


Prisen inkluderer

 • Flyrejse som beskrevet
 • Lufthavnsskatter -og afgifter
 • 1 overnatning på Thamalakane River Lodge 
 • 2 overnatninger på Guma Lagoon 
 • 3 overnatning på Bedouin Bush Camp 
 • 1 overnatning på Nata Lodge 
 • 2 overnatninger på Chobe Safari Lodge 
 • 3 overnatninger på Sable Sands i 2022 og i 2023 på Elephant's Eye. 
 • 2 overnatninger op Shearwater Explorer Village 
 • Sunset cruise på Chobe-floden.
 • Game drives og kørsel i 4x4 fuldt udrustet safarikøretøj 
 • Måltider og aktiviteter som beskrevet i programmet
 • Fly fra Danmark til Maun, Botswana 
 • Guidet tur ved Victoria Falls
 • Entré til de nationalparker og reservater der besøges på rejsen
 • Erfaren, engelsktalende lokal guide

Prisen inkluderer ikke

 • Visum ved indrejse til Zimbabwe og evt. Zambia
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring (koster 6 % af rejsens værdi)
 • Valgfrie aktiviteter ved Victoria Falls
 • Drikkevarer
 • Måltider som ikke er nævnt i inkl.
 • Drikkepenge
 • Tillæg for enkeltværelse kr. 4.790,-
 • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 79.- pr. person
 • Alt som ikke fremgår af "prisen inkluderer"
 • Sædereservation på flyrejsen 

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Tina Jeppesen

Telefon: 56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m