Kend alvoren for de naturskønne rejser

Kend alvoren for de naturskønne rejser

Safari Eksperten sælger skræddersyet og unikke rejser til Afrika og Det Indiske Ocean. Fælles for alle vores rejser er kærligheden og interessen for naturen. Når man rejser til disse naturskønne steder, er det vigtigt, at man er indforstået med det alvorlige aspekt – de vilde dyr og den vilde natur.

De vilde dyr og den vilde natur, skaber nogle uforglemmelige oplevelser, man aldrig vil glemme. Lige så smukke, fredfyldte og fascinerende de forskellige landskaber og den overdådige natur kan være, lige så rå kan de også være. Man skal derfor altid lytte til, hvad de forskellige guider anbefaler samt følge deres anvisninger, uanset om det måtte være en safaritur i et natur- og vildtreservat, almindelig færd og ophold på en Lodge eller dykning og snorkling i Det Indiske Ocean.

Safari Eksperten går ind for gennemsigtighed med vores kunder, og det er vores højeste prioritet at skabe tryghed og de bedste rammer for din ultimative naturoplevelse, uanset om du f.eks. skal på en safarirejse i Kenya eller badeferie på Mauritius.

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m