Safari Eksperten | Madagaskar | Safari og badeferie på Madagaskar

Safari og badeferie på Madagaskar

Skrevet d. 20/12-2018

Safarioplevelser på verdens 4. største ø

Generelt er der mange rejsende, som vælger at kombinere en safari på Afrikas fastland med en skøn badeferie på en af de fantastiske øer i Det Indiske Ocean. Men vidste du, at du faktisk kan få det hele samlet ét sted? På Madagaskar kan du nemlig både få storslåede safarioplevelser og slappe af på kridhvide sandstrande under svajende palmer. Safarioplevelserne på Madagaskar er ganske enestående og helt unikke. Faktisk i ordenes bogstavelige forstand, for på Madagaskar er hoveddelen af dyrelivet endemisk, hvilket betyder, at de fleste af øens dyr kun lever netop her. Lemuren er en af øens helt store stjerner og der findes mange forskellige arter. Også fuglelivet er populært på Madagaskar, og med en kompetent guide kan du komme helt tæt på det specielle dyreliv. Det fantastiske ved Madagaskar er, at øens natur er rimelig uspoleret. Øen er ikke overrendt af turister, og man kan således få en meget autentisk rejse gennem de frodige regnskove og slappe af i private omgivelser på en af de fantastiske strande.

Badeferie på Madagaskar

For at få den ægte badeferiestemning på Madagaskar, bør man helt sikkert besøge området omkring kysten og fiskerlandsbyerne ved Ifaty mod sydvest. Her kan man dykke og snorkle på koralrevet samt tage på glimrende hvalsafari i perioden mellem juli og september. Generelt er destinationerne i Det Indiske Ocean kendt for at gøre drømmen om et tropeparadis til virkelighed, og denne oplevelse vil du også få på Madagaskar.

Storslåede naturfænomener på UNESCOs verdensarvsliste

Udover fantastiske safarimuligheder og indbydende badestrande, kan du også finde kulturelle oplevelser på øen. Madagaskar er blandt andet repræsenteret på verdensarvslisten for kongepaladset Ambohimanga, der er bygget på toppen af en klippe. Dette vil du kunne opleve, hvis du besøger Antananarivo. Har du interesse i at opleve et særpræget naturfænomen, er det værd at besøge Tsingy de Bemaraha National Park, som siden 1990 har været opført på UNESCOs verdensarvsliste. Dette skyldes især de fantastiske kalkstensbjerge med de berømte Tsingy’s, samt de flere hundrede meter høje bjergtoppe, der er skabt af millioner af års erosion. Desuden finder man også Atsinanana-regnskoven på listen, der består af flere forskellige nationalparker. Alt sammen bør bestemt udforskes, når du besøger den eventyrrige ø, Madagaskar.

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m