Safari og badeferie i Kenya

Skrevet d. 14/12-2017

The Big Five og badeferie i én

En kombinationsrejse med både safari og badeferie giver mulighed for at opleve The Big Five (elefanten, det sorte næsehorn, løven, leoparden og bøflen) og slappe af ved vandet på én og samme ferie. Særligt Kenya giver rig mulighed for denne type rejse, hvor du blandt andet kan tage på safari i en af Afrikas største nationalparker, Tsavo National Park, og efterfølgende koble fuldstændig af på en af Kenyas fantastiske, hvide og palmeklædte strande på kysten ved Det Indiske Ocean. Med en kombination af safari og badeferie får du en oplevelsesrig rejse fuld af fantastiske naturindtryk og aktiviteter, og du vender hjem med en afslappende og harmonisk fornemmelse i krop og sjæl.

Safari i Kenya

Kenya har en overvældende variation i landskab og dyreliv, og den rige og afvekslende natur skaber rammerne for en uforglemmelig safarioplevelse. Når du kombinerer en safarirejse med badeferie, begrænses antallet af dage til begge formål naturligvis, men dette går bestemt ikke udover den fulde safarioplevelse i Kenya. Den dyrepakkede Masai Mara, den fantastiske nordlige busksavanne, søerne i Rift Valley med det nærmest magiske ”tæppe” af lyserøde flamingoer, og de fantastiske nationalparker mod sydøst ligger alt sammen inden for overskuelige afstande og med gode infrastrukturer. Derved kan du både opleve Kenyas største nationalpark, Tsavo, i det sydøstlige Kenya, hvor du blandt andet finder landets største bestand af elefanter, og du kan stadig nå at besøge det nordlige Kenya, der er kendetegnet ved de mange særegne dyr med anderledes former, farver og mønstre. Efter en safari i Kenya kan du med stor sandsynlighed strege oplevelsen af The big Five af på bucket-listen, og du er desuden blevet en masse uforglemmelige oplevelser rigere i hjertet af den afrikanske natur.

Badeferie på kysten ved Det Indiske ocean

Når du har været på storslået safari i Kenyas fantastiske natur, sørger Det Indiske Oceans fortryllende og krystalklare vand for at runde rejsen af på allerfornemste manér.  Med indlogering på et af de lækre resorter langs kysten er der lagt op til afslapning, og du kan ligge på en af de smukke, hvidsandede strande og mindes suset og rusen ved dine safarioplevelser. Kystområdet rummer da også mange muligheder for aktiviteter, og hvis du kommer til at savne dyrelivet, kan det varmt anbefales at gå på opdagelse på havet med snorkling og dykning på koralrevet eller tage på en bådtur med mulighed for at se delfiner. Kenyas vidunderlige kyststrækning skuffer bestemt ikke, og det gælder både, om du er til aktiv eller afslappende badeferie – de fremragende resorts kan tåle tårnhøje forventninger, for de lever bestemt op til dem og mere til.

Bliv godt klædt på til at tage på dit livs rejse og se eksempler på Kenyas muligheder for fantastiske kombinationsrejser af safari og badeferie

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m